TAEC
Image default
Auto's en Motoren

Vind uw Indian Chief in Venlo

Bent u een absolute motorliefhebber die zijn klassiekers kent en er altijd van gedroomd heeft een eigen motor te hebben waar u mee kan rond toeren? Dan moet u zeker en vast langs gaan bij de absolute motorspecialist van Venlo, namelijk H.D. Service Venlo. Zij staan ten alle tijden klaar om u alle uitleg te geven over de motor die u op het oog heeft en u te begeleiden in uw keuze. Bovendien kan u alle motoren bekijken in de showroom van hun Motorzaak in Venlo en met de gewenste motor een proefrit maken. Ook verlenen ze u de nodige service wanneer u bijvoorbeeld uw Indian Chief wilt laten onderhouden.

Erkende dealer van Indian motoren

Deze motorzaak in Venlo is officieel dealer van Indian motoren en Rewaco Trikes en is de absolute specialist in de klassieker onder de motoren; de Indian Chief. De Indian Motorcycles staat al meer dan 115 jaar voor zijn ultieme stijl, prestatie en power en dat is zichtbaar in zijn motoren. Dit bedrijf is erkend als Indian dealer en heeft een waardevolle collectie motoren van dit merk beschikbaar voor u. Met de nodige kennis van zaken zijn ze steeds bereid u een volwaardige uitleg te geven, zodat u ten allen tijden volledig geïnformeerd bent vooraleer u beslist een motor te kopen.

Motorzaak en meer

H.D. Service Venlo is meer dan alleen de motorzaak in Venlo waar u uw Indian Chief of een motor van een ander merk kan aanschaffen. Zij hebben ook de mogelijkheid om uw motor te laten ombouwen of een volledige custom made motor te ontwikkelen volledig naar uw wensen en stijl. Nog nooit eerder had u zo een uniek exemplaar waarmee u de wereld kan ontdekken. Houdt u enorm van het gevoel dat u krijgt wanneer u op een motor rijdt, maar vindt u de aanschaf- en onderhoudskosten toch te hoog in verhouding met hoe vaak je hem gebruikt? Dan kan u bij dit bedrijf ook een motor huren, waardoor u voluit kan genieten van die heerlijke tripjes, wanneer u maar wilt, zonder verdere kosten.

Laat u informeren door een specialist

Bent u een absolute liefhebber van Victory, Indian, Trike of Harley motoren en wilt u een nieuwe motor aanschaffen? Ga dan zeker langs bij deze motorzaak in Venlo en vind het prachtexemplaar naar uw hart. Laat u informeren door gespecialiseerde experten en beleef de fijnste tijden op uw motor.