TAEC
Image default
Aanbiedingen

Netflix

Netflix

Netflix is ​​een streamingdienst voor films en tv-programma’s en biedt een indrukwekkende selectie aan inhoud om uit te kiezen. Het is een van de meest populaire streamingdiensten die beschikbaar is, met een groot gebruikersbestand en tal van functies.

 

Je kunt bijna elke film of elk tv-programma op Netflix vinden, omdat de service een uitgebreide bibliotheek met inhoud heeft. Er worden regelmatig nieuwe films en tv-programma’s toegevoegd, dus er is altijd iets nieuws om naar te kijken. Netflix produceert ook zijn eigen originele inhoud, die steeds populairder wordt.

Hoeveel kost Netflix

In de VS begint Netflix bij $ 9,99 per maand voor het basisplan, waarmee u inhoud in standaarddefinitie kunt bekijken. Het volgende niveau is het abonnement van $ 15,49 per maand, waarmee u inhoud in hoge definitie kunt bekijken. Ten slotte is er het Ultra HD-abonnement van $ 19,99 per maand, waarmee u toegang krijgt tot 4K-inhoud. Het aantal schermen waarop je tegelijkertijd Netflix kunt kijken, is afhankelijk van je abonnement. Het basisplan staat één scherm toe, terwijl het standaard- en premiumplan respectievelijk twee en vier schermen toestaat.

Op welke apparaten kunt u Netflix streamen

Netflix kan worden gestreamd op verschillende apparaten, waaronder tv’s, streamingboxen, smartphones en tablets. U kunt Netflix ook op uw computer bekijken, via de website of met behulp van de speciale app.

Welke shows en films beschikbaar zijn op Netflix

Netflix heeft een indrukwekkende selectie films en tv-programma’s om uit te kiezen. Het hele jaar door worden er nieuwe titels aan de service toegevoegd die voor elk wat wils heeft. Of je nu een klassieke film wilt kijken, de nieuwste blockbuster of een tv-programma waar iedereen het over heeft, je vindt het op Netflix.

 

U kunt wat quality time doorbrengen met het kijken naar kwaliteitsfilms en webseries met uw familie en vrienden. Het is een van de meest populaire entertainmentdiensten die tegenwoordig beschikbaar is vanwege de lage maandelijkse prijs, de brede selectie van films en tv-shows en de gebruiksvriendelijke interface.

 

Enkele van de meest populaire films en tv-programma’s op Netflix zijn: The Grey Man, Shutter Island, The Adam Project, Stranger Things, Dark, Narcos, Education, Peaky Blinders, 13 Reasons Why en The Vampire Diaries, enz. Netflix heeft iets van alle genres waar een film- of tv-liefhebber op zou kunnen hopen.

 

Het is een geweldige stressbreker en tijdmoordenaar, en je zou er geen spijt van krijgen om je geld eraan uit te geven. Ga je gang en abonneer je nu op Netflix!