TAEC
Image default
Gezondheid

Vitals elke dag vitamines en mineralen; waarom is dat goed voor lichaam en geest?

Ons lichaam heeft vitamines en mineralen nodig om goed te kunnen functioneren en om te voorkomen dat je ziek wordt. Bij een tekort aan vitamines en mineralen kun je jezelf slechter voelen en zelfs ziek worden. Je hebt minder energie terwijl je ook kans hebt om ziek te worden. Van kleine kwaaltjes tot zelfs ernstige problemen. Daarom is het belangrijk dat je lichaam de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnenkrijgt en dat kun je uitstekend regelen door bijvoorbeeld Vitals elke dag tabletten te slikken. In onze blog vertellen we meer over het merk en het product.

Waarom Vitals elke dag nemen?

Waarom zou je elke dag een voedingssupplement nemen? Dat kan verschillende redenen hebben. Je voelt jezelf snel moe en je hebt te weinig energie om de dag door te komen of je voelt je vaak ziek. Of je bent juist vaker verkouden of grieperig. Er is een grote kans aanwezig dat je een tekort aan vitamines en mineralen hebt. Vooral mensen die te weinig en niet gevarieerd genoeg eten kunnen deze problemen krijgen. Het is belangrijk om gevarieerd te eten en dan vooral gezonde producten die ook in de Schaal van Vijf staan. Toch lukt dat lang niet iedereen.

Hoe weet ik of ik een tekort aan vitamines en mineralen heb?

Het is niet heel moeilijk om te ontdekken of je een tekort hebt aan vitamines en mineralen. Je kunt namelijk bij de huisarts om een bloedonderzoek vragen. Dan wordt met een bloedafname onderzocht of je te veel of juist te weinig voedingsstoffen in het lichaam hebt. Vaak voel je ook wel aan je lichaam of er iets niet helemaal pluis is. Als je bijvoorbeeld snel moe bent of te weinig energie hebt. Daarnaast kan een huisarts je ook adviseren over de vervolgstappen en bijvoorbeeld adviseren om Vitals elke dag te nemen. 

Vitals elke dag is een oplossing van de lange adem

Bij een tekort of als je zonder onderzoek besluit om vitamines en mineralen te gebruiken, is het niet zo dat je met een Vitals elke dag tablet klaar bent. Je moet ze dagelijks slikken om ervoor te zorgen dat het niveau in je lichaam weer op peil komt. Ben je dan verplicht om altijd tabletten te slikken of om Vitals elke dag in poedervorm te gebruiken? Nee, maar wel als je niet van plan bent om je levensstijl aan te passen. Het is immers al bewezen dat je levensstijl ervoor zorgt dat je te weinig voedingsstoffen tot je neemt.

Waarom Vitals elke dag kiezen?

Waarom zou je voor Vitals elke dag kiezen en niet voor een ander merk? Vitals is inmiddels een bekend merk op het gebied van voedingssupplementen en het onafhankelijke Nederlandse bedrijf begon in de jaren ‘80 in de professionele sector. Inmiddels bedienen ze ook duizenden consumenten en hun producten zijn hoogwaardige voedingssupplementen die je zowel in tabletten als in poedervorm kunt kopen. Vitals heeft zichzelf bewezen en blijft ook innoveren. Om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen tot je neemt.