TAEC
Image default
Dienstverlening

Voordelen van het gebruik van Self-Storage aan huis-en bedrijfseigenaren

 

Er zijn tal van redenen waarom de meeste zakenmensen en huiseigenaren de voorkeur geven aan self-storage faciliteiten. De volgende zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een self-storage-eenheid:

Verminder rommel

De faciliteiten worden gebruikt om ongebruikte items te verminderen, zowel in kantoren en woningen, waardoor er meer ruimte ontstaat die kan worden gebruikt voor het opslaan van andere veelgevraagde items.

Oude spullen zoals meubels, kleding en andere apparaten kunnen veilig worden opgeslagen in een self-storage unit in afwachting van mogelijke wederverkoop of donatie in tegenstelling tot het gebruik van veel ruimte in onze woonkamers of kantoren.

Gegarandeerde veiligheid

In tegenstelling tot onze huizen, bieden opslagfaciliteiten meer veiligheid voor de opgeslagen items.

Deze units zijn goed beveiligd met behulp van geavanceerde technologie en vooral het pand is ook goed beveiligd met een omheinde toegang, bewakingscamera’s, en buitenverlichting om de zichtbaarheid te vergroten, veiligheidshekken, bewakers en een beperkte tijd om erin en eruit te komen.

Het is daarom verstandiger om waardevolle spullen in een opslagruimte Rotterdam op te slaan dan in de garage of kelder van ons huis.

Faciliteert hamsteren

De meeste mensen die het zich niet kunnen veroorloven om hun bezittingen weg te gooien kiezen voor het huren van een self-storage eenheid omdat u veel items kunt opslaan die u op dat moment niet gebruikt om meer ruimte in uw huis of kantoor te creëren. Deze items kunnen worden gebruikt voor later wanneer de noodzaak zich voordoet of zelfs geef ze aan uw kinderen te gebruiken in de toekomst.

Daarom, in plaats van het verminderen van uw inboedel opslag, kunt u kiezen voor het huren van een self-storage-eenheid die is handiger om te hamsteren op uw bezittingen te wachten op het juiste moment om ze te gebruiken, te doneren of te verkopen.

Zorgt voor veiligheid

Veiligheid in onze huizen is ook een andere prioriteit, omdat we kunnen kinderen en andere bewoners in gevaar als gevolg van de apparatuur die we houden in onze huizen.

Als u eigen gereedschap en renovatie apparatuur, zoals boren, zagen, ladders, hamer en andere gereedschappen, is het veiliger om ze op te slaan. U kunt het huren van een self-storage-eenheid waar u kunt het gereedschap weg te houden van kinderen om mogelijke verwondingen die zich kunnen voordoen te voorkomen.

Deze units hebben genoeg ruimte voor grote voorwerpen. In het geval dat u geïnteresseerd bent in het bezitten van skiboten, kano’s, recreatieve voertuigen, oldtimers enz. en u niet genoeg opslagruimte heeft, kunt u een self-storage eenheid huren.

Met de toename van de vraag naar opslag van grote items, zijn de meeste opslagfaciliteiten begonnen met het creëren van grote ruimtes om dergelijke items op te slaan om aan uw behoeften te voldoen.

Een professioneel gerunde self-storage eenheid biedt betrouwbare diensten waar u op elk gewenst moment toegang heeft tot uw spullen door alleen een code te geven om door de poort van de faciliteit te komen. U krijgt een privétoegang tot uw opslagruimte om ervoor te zorgen dat uw opgeslagen spullen te allen tijde veilig zijn.

De meeste huiseigenaren hebben een gerust gevoel als ze hun bezittingen in een self-storage faciliteit hebben opgeslagen, omdat ze verzekerd zijn van de veiligheid en verzekering van hun bezittingen.

Hier zijn de voordelen van self-storage eenheden in bedrijven:
De meeste bedrijven gebruiken deze faciliteiten om hun items te houden wanneer ze de diensten nodig hebben. Enkele van de opslagmogelijkheden in deze faciliteiten zijn:

  • Noodopslag bv. in geval van storm en brand
  • Seizoensopslag van voorraden, bv. tijdens de kerstperiode
  • Archieven opslaan
  • Opslag van producten en monsters
  • Opslag van kantoor aan huis
  • Verhuizing van kantoormeubilair en opslag van voorraad
  • Opslag van bedrijfsoverschotten.
https://www.taec.nl/voordelen-van-self-storage/