TAEC
Image default
Woningen

Wanneer je jouw woning wilt verkopen…

Verhuizen is voor de meeste mensen een zeer stressvolle gebeurtenis. Uit onderzoek komt keer op keer naar voren dat een verhuizing hoog in de top 10 staat, tussen gebeurtenissen als het overlijden van een partner of het verliezen van je baan. Dat klinkt misschien vreemd, maar als je nagaat wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken… allerlei abonnementen moeten worden omgezet, je moet je verzekeringen bijwerken, adreswijzigingen moeten worden gestuurd en je moet in één keer tientallen beslissingen nemen over de inrichting van je nieuwe huis. En dan moet je ook nog eens afscheid nemen van je oude huis, waar elke kamer vol hangt van herinneringen en emoties. Het kan soms een beetje als verraad voelen om je oude huis te verkopen, maar het is tijd om verder te gaan.

Zorgen uit handen bij verkoop van je woning

Het verkopen van een woning is bijzonder complex. Je moet je woning te koop aanbieden, de juiste prijs bepalen, onderhandelingen voeren en allerlei ingewikkelde juridische teksten proberen te snappen. Ook dit kan bijzonder veel spanning oproepen. Gelukkig is dit het soort stress dat je heel makkelijk kunt ontlopen door een ervaren en deskundige makelaar in te schakelen. Wanneer je in de regio Duiven-Zevenaar je huis wilt verkopen, kom je al snel terecht bij Bolck Makelaardij.

Familiebedrijf Bolck in Zevenaar

Bolck Makelaardij is een familiebedrijf dat al ruim 25 jaar werkzaam is vanuit Zevenaar.  We kennen de regio en weten wat er speelt. Doordat we ook veel taxaties uitvoeren, weten we precies hoe de woningmarkt in Zevenaar en omstreken zich ontwikkelt, waardoor we je goed kunnen ondersteunen bij de verkoop van je huis. Door onze persoonlijke aandacht en flexibiliteit kunnen we je het hele verkooptraject uit handen nemen. Wij weten wat je nodig hebt en geven je dit. Natuurlijk moet je wel zelf je handtekening op de verkoopdocumenten zetten, maar verder kun je de verkoop gerust aan ons overlaten. Uiteraard blijven we daarbij altijd met je in contact en houden we je op de hoogte. Dat spreekt vanzelf.

Kom eens langs op ons kantoor in Zevenaar, of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

https://www.bolckmakelaardij.nl/