TAEC
Image default
Bedrijven

Wat is Microsoft Excel precies?

Wanneer je voor het eerst gebruik maakt van een computer, leer je al snel nieuwe dingen. De jeugd onder ons is ermee opgegroeid. Echter zijn veel volwassenen pas een computer gaan gebruiken toen ze 20, 30 jaar of ouder waren. Voor diegenen was het waarschijnlijk moeilijker om te wennen aan een computer.

In het begin van het computertijdperk kon je ook nog niet zoveel als tegenwoordig. Inmiddels zijn we al weer decennia verder. Ondertussen zijn de meeste mensen wel bekend met programma’s zoals Word en Excel. Word is daarbij de meest gebruikte software. Excel is voor velen echter nog een lastig instrument om te gebruiken. Excel is een spreadsheet programma zoals dat sjiek heet.

Mogelijkheden Excel

Met excel is het mogelijk om verschillende data zoals financiën te ordenen en bij te houden. Daarnaast zijn er verschillende wiskundige formules die je kunt toepassen om cijfers. Veel bedrijven gebruiken excel voor het bijhouden van hun administratie, waaronder inkomsten en uitgaven.

Excel cursus beginners en excel cursus gevorderden

Mocht je nog helemaal niks afweten van excel, maar wil je er wel meer over leren? Dan is een cursus voor beginners wellicht de beste optie voor jou. Hierbij leer je alle basistechnieken van excel, zodat je alle standaard procedures kunt uitvoeren thuis of op het werk.

Als je al meer van excel weet, maar er een expert in wilt worden, dan kun je het beste een excel cursus gevorderden volgen. Hierbij ga je dieper in op alle functies en formules die excel te bieden heeft. Met een excel cursus gevorderden word je de nieuwe excel expert van het kantoor.

https://compu-academy.nl/excel-cursus-gevorderden/