TAEC
Image default
Haartransplantatie

Wat kost een haartransplantatie?

The Private Hair Clinic is gespecialiseerd in haartransplantaties waarbij we gebruik maken van je eigen haren. Bij de behandeling worden tot donorharen verwijderd uit het donorgebied en teruggeplaatst. Dat is bijzonder arbeidsintensief werk. In Nederland ben je voor 1200 haren al tussen de € 3300 en € 4300 kwijt (Bron: Haarstichting).

Een behandeling in onze privékliniek in Istanbul is echter een stuk goedkoper. Dat komt omdat de lonen in Turkije fors lager liggen dan in Nederland. We kunnen daardoor dezelfde kwaliteit leveren voor een fors lagere prijs.

Om een voorbeeld te geven: een haartransplantatie van maximaal 4000 haren kost € 2900.

Veel extra’s inbegrepen

Voor dat bedrag bieden we je niet alleen de haartransplantatie, maar ook het hele voor- en natraject. Dat begint met het kennismakingsconsult bij The Private Hairclinic, de verschillende consulten en natuurlijk alle nazorg die nodig is. Ook wanneer je weer terug in Nederland bent.  Natuurlijk zijn alle pijnstillers, bloedtest(s), slaapkussen en checkups ook in de prijs opgenomen.

Zorgeloze behandeling

De kosten voor haartransplantatie bij The Private Hair Clinic zijn inclusief je verblijf en alles wat je nodig hebt. Zo garanderen we een zorgeloze behandeling.

Bij aankomst op het vliegveld brengt een privéchauffeur je in een comfortabele Mercedes S350 naar het luxe hotel waar je gedurende je behandeling zult verblijven. Deze chauffeur brengt je ook naar alle afspraken en consults. Ook bieden we je een tolk, die je gedurende je hele verblijf in Istanbul bijstaat.

Optie: PPR

Indien gewenst of noodzakelijk kan voor een kleine meerprijs ook een PRP-behandeling worden uitgevoerd. Dit is een procedure die zorgt voor betere wondgenezing en haaruitval vermindert.

Kosten voor andere haartransplantaties

Het hierboven beschreven pakket is slechts één van de vele mogelijkheden. Wil jij een uitgebreider pakket, waarbij meer haren worden getransplanteerd? En wil je tijdens jouw verblijf het nuttige met het aangename verenigen door een tour door Istanbul te maken? Neem dan eens contact op met onze adviseurs en maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

https://theprivatehairclinic.nl/

Gerelateerde artikelen

De gids voor haartransplantatiechirurgie en hoe het uw leven kan veranderen