TAEC
Image default
Bedrijven

Wat zijn airpodhoesjes?

Heb je onlangs nieuwe AirPods gekocht en wil je deze beschermen tegen krassen of vallen? Apple biedt hier zelf geen oplossing voor. Gelukkig zijn er genoeg airpodhoesjes in de omloop, in verschillende stijlen. Je kan ze tegenwoordig overal kopen. Hieronder worden een aantal hoesjes uitgelicht. In elke prijsklasse is wel iets te vinden. Wel is het belangrijk om te weten dat je moet kijken of je het hoesje moet verwijderen als je je AirPods moet opladen. Sommige hoesjes zijn geschikt voor het draadloos opladen.

 

AirPod hoesje: Native Union

Het is zeker niet de goedkoopste optie, maar wel de beste. Het is van echt leer, vandaar de wat hogere prijs (€ 40,-). Het is een aanrader omdat de pasvorm nauw aansluit op de AirPods-oplaadcase. Het bevestigen en loshalen van de bovenkant gaat eenvoudig. Het hoesje blijft goed zitten waardoor je het hoesje niet steeds hoeft aan te drukken. Ook is het lampje van de case gewoon zichtbaar bij dit hoesje, zodat je kan blijven zien hoe veel batterij je AirPods nog hebben. Het enige nadeel is dat de knop indrukken aan de achterkant iets lastiger gaat, maar deze knop hoef je gelukkig niet vaak te gebruiken.

 

Nomad Rugged airpodhoesjes

De Nomad Rugged hoes is een stoere zwarte case voor je AirPods. Ook dit hoesje is gemaakt van echt leder, maar is wel goedkoper dan de Native Union. Het leer verslijt na een tijdje door het gebruik, dit zorgt voor een mooi effect en een unieke uitstraling. Het past strak om de case en het leer is erg dun. Als je AirPods hebt die je draadloos kan opladen, dan kan je het met dit hoesje eromheen blijven doen.

https://web-wings.nl/