TAEC
Image default
Vervoer en transport

Welk vervoer past het beste bij jou?

Iedereen die een baan heeft moet op de een of andere manier vervoer hebben om naar kantoor te komen. Of je hebt een speciale afspraak en moet op een bepaalde plek zijn, hoe kom je daar en wat is de snelste manier? Sommige hebben een voorkeur in wat ze precies willen qua vervoer. De een vindt elke dag in de file zitten vreselijk en de ander kan weer niet goed tegen het openbaar vervoer. Maar welk vervoer past het beste bij jou? Daar kom je achter in deze blog. We hebben een aantal vervoersmiddelen uitgelicht en daar de voor- en nadelen van gepakt.

Het openbaar vervoer

Moet je ergens zijn dat midden in het centrum is en op geen enkele manier makkelijk te bereiken is dan het openbaar vervoer? Dan is deze keuze zeker iets voor jou. Met het openbaar vervoer kan je makkelijk in het centrum van verschillende steden komen zonder hindernissen. Daarbij hoef je ook niet te concentreren op de weg en kan je heerlijk relaxen terwijl je ergens heen wordt gebracht. Maar een groot nadeel is dat als de trein vol zit, moet je staan. En hij kan vertraging hebben of rijdt helemaal niet meer. Dan kom je te laat.

De auto

Is er aan jou gevraagd dat je spontaan ergens anders moet zijn dan je normale locatie? Dan is de auto ideaal voor jouw werk of afspraak. Een groot voordeel met de auto reizen is dat je zelf alles in de hand hebt. Hoe laat je vertrekt, hoe je er komt en natuurlijk waar je de auto kan parkeren. Alleen wat je niet in de hand hebt met de auto is dat het je onnodige extra kosten kan opleveren door parkeergeld en natuurlijk de lange ochtend- en avondspits files die je mee gaat maken.

De fiets

Woon je dichtbij de afspraak of je werk? Dan is de fiets pakken ideaal, want je hebt het geluk dat we in Nederland wonen. Hier hebben we fietspaden die overal naar toe gaan. Het enige is als het slecht weer is, dat je meteen drijfnat op je afspraak of werkt aankomt. De keuzes liggen allemaal bij jullie zelf wat jullie het prettigst vinden.

 

http://invervoer.nl