TAEC
Image default
Tuin en buitenleven

Wij zorgen voor jouw tuinonderhoud

Het onderhouden van een tuin kan een behoorlijke klus zijn. Het ligt er maar net aan wat voor tuin je hebt. Veel planten, struiken of een mooie vijver. Alles dat je in je tuin hebt zal er aan moeten geloven. Wij weten daar raad mee. Wij zorgen dat alles dat je in de tuin hebt op een goede manier onderhouden kan worden. Daarmee bereikt je tuin een langere levensduur en kun je nog meer genieten. Het onderhouden van een tuin is op voorhand seizoensgebonden. Zeker als je een vijver, struiken of bloemen en planten hebt. Het is daarom belangrijk dat je op het juiste moment de onderhoud aan een tuin zal verrichten. Wij weten precies hoe dit aangepakt moet worden en maken samen met jou een plan. Zo ben je niet alleen verzekerd van die mooie tuin maar weet je ook wat je te wachten staat. Wel zo belangrijk wanneer je echt wilt genieten van die tuin die je hebt. Bovendien is tuinonderhoud vaak een vak apart. Zowel het snoeien, schoonmaken als bemesten van alles dat in je tuin groeit en bloeit vragen om vaardigheid en een specifieke manier. Natuurlijk denken wij graag met je mee tijdens het uitvoeren van onderhoud. Wil je langer van je tuin genieten tijdens de zomerdagen? Kies dan voor mooie tuinverlichting. Je hebt verschillende soorten verlichting!

Mooie tuinverlichting voor langer genieten en meer sfeer.

Een goede verlichting van de tuin zorgt ervoor dat je langer kunt genieten. Maar het zal ook voor de nodige sfeer in een tuin zorgen. Zo heb je verschillende mogelijkheden als het om verlichting voor buiten in een tuin aankomt. Het is er maar net naar wat je mooi vindt en welk doel het voor je tuin dient. Wil je een stambeeld, struik of boom verlichten? Wil je tot de late uurtjes met elkaar buiten kunnen zitten of weten waar het looppad heen kronkelt?

Verlichting in de tuin en veiligheid.

Als je verlichting in de tuin wilt moet dat natuurlijk veilig worden aangelegd. Daar weten wij als geen ander mee om te gaan. Zo kunnen je kinderen na de aanleg van verlichting veilig spelen in en om de tuin. Hoef jij je geen zorgen te maken over de diepte of dat je per ongeluk een kabel kapot trekt waarna je onder stroom komt te staan. Wij werken met absolute top materialen en weten precies wat jouw verlichtingsplan nodig hebt.