TAEC
Image default
Hobby en vrije tijd

Zelf buttons maken

Zelf buttons maken: het is mogelijk!

U wist waarschijnlijk al dat u via bedrijven buttons kan laten maken. Maar wist u ook al dat zelf buttons maken ook een optie is? U kunt een buttonmachine en de bijbehorende onderdelen kopen, daarna kunt u aan de slag!

Buttonmachines

U kunt verschillende soorten buttonmachines kopen om zelf buttons te maken. U kunt kiezen uit een micro-, mini-, maxi-, of mega buttonmachine. Met de kleine buttonmachine, de micro buttonmachine, kunt u ongeveer 100 buttons per uur maken. U kunt er vijf verschillende formaten mee maken. De mega buttonmachine heeft de zwaarste industriële kwaliteit. U kunt er honderden buttons per uur mee maken. Ook kunt u er extra grote buttons, van maar liefst 75 mm, mee maken. Bij elke machine krijgt u een cirkelsnijder, een snijplankje en de bijbehorende onderdelen. U kunt dus zelf buttons ontwerpen en de buttons vervolgens ook nog zelf maken. Voor elke machine is er een instructievideo beschikbaar, zodat u zeker weet dat u het apparaat goed gebruikt.

Waar kunt u de buttons voor gebruiken?

U kunt buttons voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een beurs waar u uw bedrijf wilt promoten. Met een eigen machine kunt u gemakkelijk zelf uw logo op buttons maken, zonder daarvoor op een leverancier te wachten. Daarnaast bent u met een eigen buttonmachine erg vrij in welk ontwerp u op uw buttons wil hebben. U kunt buttons met logo’s, afbeeldingen en teksten maken. U hoeft niet alleen zakelijke buttons te maken. U kunt ook zelf buttons maken voor feesten. Zoals voor een huwelijk, een verjaardag of een vrijgezellenfeest.

Ruim aanbod

Naast het aanbod aan buttonmachines, is er ook een ruim aanbod aan onderdelen en verschillende buttons. Als u het niet ziet zitten om zelf buttons te maken, kunt u de buttons uiteraard ook laten maken.

https://www.buttonsmaken.nl/