TAEC
Image default
Onderwijs

Zomer school

Vakantiescholen zoals bijvoorbeeld een lenteschool, herfstschool en zomerschool worden steeds populairder. Dit geld voor zowel basis onderwijs als middelbaar onderwijs. Vaak zijn mensen in de zomer opzoek naar iets leuks. Een uitdaging is dan een zomerschool in het buitenland. Zo heb je een bijvoorbeeld een summer school in Shanghai. Je kunt vaak programma’s volgens bij een zomerschool. Deze programma’s zitten verspreid over de hele wereld. Zo is er genoeg keus voor iedereen. Tijdens deze programma’s staat het leren en zelf ontwikkeling centraal. De zomerschool legt hier dan dus ook de nadruk op. Een zomerschool is dus niet zomaar een school waar je naartoe gaat zoals in Nederland. Het is meer een plek om jezelf zowel persoonlijk als educatief te ontwikkelen.

Spendeer je zomer goed

Vaak wordt de zomer gespendeerd met niet veel doen. Je hangt de hele dag voor de tv of aan het zwembad. Soms wordt je nog meer moe van de zomervakantie dan dat je ervoor was. Bij een zomerschool kun je iets leren waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zelfontwikkeling is iets wat hoog aangeprezen staat tijdens deze lessen. Je zult dus bij veel zomerscholen veel over de omgeving en cultuur leren van dat land. Verder leer je ook andere dingen die je helpen in het dagelijkse leven. In het programma leer je daarom van alles. Denk maar eens aan communicatie, ondernemen en culturele verschillen.

Shanghai

Een van de populairdere zomerscholen is dus de summer school in Shanghai. Op de Summer school in Shanghai leer je dus jezelf te ontwikkelen en van alles over de cultuur en hoe je jezelf moet redden in Shanghai. Shanghai is de grootste stad van China. In de laatste 15 jaar is Shanghai uitgeroepen tot kosmopolitische metropool van China. De stad is bekend om zijn moderne stijl in combinatie met Chinese onderdelen. De summer school in Shanghai is dus perfect om iets te leren.

https://www.shanghaisummerschool.org/