TAEC
Image default
Gezondheid

Zuivere vloeibare visolie is een uitstekende bron van omega 3

Voldoende omega 3 binnenkrijgen is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Want u haalt omega 3 en de belangrijke DHA- en EPA-vetzuren uit vette vis. Daar is niet iedereen fan van. Gelukkig is er een manier om ervoor te zorgen dat u genoeg omega 3 binnenkrijgt, maar geen vis hoeft te eten als u dit niet lekker vindt: met vloeibare visolie van FreshOmega. De visolie van deze specialist is bovendien zo zuiver dat u wel veel omega 3 binnenkrijgt, maar minder onzuiverheden dan wanneer u vis zou eten. Dit komt onder andere door de Noorse Arctische vis die voor de visolie gebruikt wordt. Deze vis komt uit de schoonste zee ter wereld. Daarnaast wordt de visolie met moderne technieken gezuiverd.

Verse visolie heeft meer gezondheidsvoordelen dan andere supplementen

Dat vloeibare visolie omega 3 bevat is natuurlijk niet zo verrassend, maar wat u misschien niet wist, is dat verheid ook een grote rol speelt. U associeert visolie misschien met een nare geur en smaak, maar dat geldt alleen voor olie die verre van vers is. Dat geldt met name voor de visolie die verwerkt wordt in tabletten. De visolie van FreshOmega is zo vers, dat deze geen onaangename geur of smaak heeft, maar juist een neutrale geur en smaak. Ook profiteert u door deze versheid van extra veel gezondheidsvoordelen. U verkleint bijvoorbeeld uw risico op hart- en vaatziekten en zorgt voor extra bescherming tegen hersenveroudering. Ook uw huid en uw zicht hebben baat bij verse visolie.

Ontdek de gezondheidsvoordelen van verse visolie zelf

Wilt u de gezondheidsvoordelen van vloeibare visolie met omega 3 zelf ervaren? Bestel de Mermaids Omega 3-visolie dan eenvoudig online bij FreshOmega. U kunt dit eenmalig doen en steeds herhalen wanneer u een nieuwe fles nodig heeft, maar het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Deze kunt u na twee leveringen al stopzetten, dus u zit nergens aan vast. Daarnaast is het abonnement flexibel. Wanneer dat nodig is kunt u meer of juist minder visolie per keer laten leveren. Zo sluit het abonnement perfect op uw voorkeuren aan.