TAEC
Image default
Dieren

Ga naar Birdsupply.nl voor al jouw vogelartikelen

Ben jij zo’n echte vogelliefhebber wiens tuin een waar paradijsje is voor elke vogel? Iemand die zijn tuin vol zet en hangt met vogelhuisjes. Die de vogeltjes vanaf de eerste koude dagen verwend met pindaslingers, pindakaaspotten en vetbollen. Waar in het voorjaar de nestkasten al klaar hangen om de vogels een warm onthaal te geven na al die maanden van kou. Een oase van rust waar elke vogel graag neerstrijkt. En waar jezelf al die kleurenpracht en levenslust gadeslaat van achter een glas of vanaf je terras. Want laten we eerlijk wezen, dat is toch het mooiste wat er is?

Of ben je iemand die naar de winkel gaat en de mooiste vogels koopt? Waarna je ze een warm en fijn plekje in huis geeft in een met zorg gekozen kooi. Of ze een prachtige volière biedt waar ze zich heerlijk en veilig kunnen nestelen. Als jij de persoon bent die zijn eigen vogels uitkiest en koopt ben je het hele jaar verzekerd van de vrolijke noten van je kleine dierenvrienden.

Altijd het beste voor je vogels

Welk persoon je ook bent, je wilt alleen het beste voor je vogel. En daarvoor moet je bij Birdsupply.nl zijn! Daar hebben ze al jouw benodigde vogelartikelen, zoals vogelhuisjes, nestkasten, kweekkooien, kanariekooien, nesten, voer en andere vogelbenodigdheden. Ze bieden een compleet assortiment aan vogelartikelen en zijn zeker niet duur. Producten worden netjes naar je verzonden of je kunt ze afhalen op het hoofdkantoor van Birdsupply.

Een vogelhuisje of nestkastje

Bijna in elke tuin waar je komt staat of hangt wel een vogelhuisje of nestkastje. Vogelhuisjes, maar ook nestkastjes, worden buiten opgehangen en bieden vogels de rust en ruimte om hun eitjes uit te broeden. Toch zit er een verschil in een vogelhuisje en een nestkastje. Een nestkast is namelijk goed te gebruiken in een vogelkooi of volière, maar een vogelhuisje plaats je daar meestal niet in.

Als je een nestkast plaatst houd dan rekening met:
1. De hoogte. Hang het nestkastje hoog genoeg neer zodat een ongewenste bezoeker, zoals een kat, er niet bij kan.
2. De omgeving. Plaats het nestkastje niet in een drukke omgeving. Zo geef je de vogels een rustige, beschutte en veilige plek.
3. De zon. Zoek altijd een plekje uit de zon, zodat de vogeltjes het niet te warm krijgen in hun nestkast.
Er bestaan verschillende soorten nestkasten. Zo zijn er halfopen nestkasten, halve nestbakjes, tralie nestkasten en dichte nestkasten. Naast deze verschillende soorten is er ook nog de materiaalkeuze die bestaat uit: Hout, kunststof en metaal.

Kweekkooien

Als je zelf vogels wilt kweken is een kweekkooi een praktische investering. Zo kun je in een relatief kleine ruimte toch veel vogels kweken. Door de opbouw van een kweekkooi kan je de beestjes en eitjes makkelijk controleren en dat verminderd de stress van de vogels. Ook is het mogelijk om met behulp van een kweekkooi de broedperiode te verschuiven. Kweekkooien zijn te verkrijgen in verschillende maten, hout en kunststof.
Naast een kweekkooi is het belangrijk om bodembedekking aan te schaffen. Daarbij kan je kiezen uit schelpenzand of houtsnippers. Ook de verlichting mag niet ontbreken. Door de verlichting in de kweekkooi te plaatsen voorkom je dat er schaduwplaatsen ontstaan.

Kanariekooien

Een kanariekooi is het prettigste plekjes voor je binnen vogel. Als je een kanariekooi koopt is het belangrijk om te zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid voor je vogel. Hoe groter de kooi, hoe gelukkiger de vogel. Het woord ‘groter’ moet in dit geval als ‘breder’ gelezen worden, omdat een vogel veel meer aan breedte dan aan hoogte heeft.

Een kanariekooi onderscheidt zich door zijn verticale spijlen. Horizontale spijlen zijn namelijk kenmerkend voor een parkietenkooi. Een kooi wordt vaak geleverd met een schommel, spiegel, drinkfontein en voerbakjes. Op Birdsupply.nl is dat zeker inbegrepen en is je vogel dus direct van alle gemakken voorzien.

Zo zie je maar, er is genoeg te koop, aan welke soort voorliefde voor vogels je dan ook uiting wilt geven.
Nieuwsgierig geworden naar al dat moois?
Ga naar Birdsupply.nl voor al jouw vogelartikelen!

https://www.birdsupply.nl/