TAEC
Image default
Aanbiedingen

Activiteiten basisschool

Activiteiten op school

Het einde van het kalenderjaar nadert weer rap. Bij Grote Broer Kunsteducatie merken we dit in een enorme piek aan workshops op school. Er zijn verschillende projecten die basisscholen organiseren. Wij delen ze grofweg in in twee types: basisschool workshops en dagprojecten. Bij workshops organiseren we meestal activiteiten op school waarbij diversiteit centraal staat. De ene groep gaat bezig met beeldende kunst, de andere met theater en weer een ander met circusactiviteiten op school.

 

Welke service biedt Grote Broer scholen

We organiseren van A tot Z een activiteitendag op school. We komen altijd vooraf langs om kennis te maken en de wensen te bespreken. We kijken daarbij ook altijd naar de identiteit van de school en bespreken het type leerlingen die er op school zit. Naar aanleiding van het gesprek maken we een voorstel en gaan we organiseren. We hebben een netwerk van ruim 250 workshopleiders. Binnen dat netwerk zoeken we een workshopleider die het beste past bij de school en leerlingen; we zorgen voor een optimale match.

 

De activiteitendag 

Op de dag zelf komt er vanuit Grote Broer altijd een coördinator naar de school. Dit is een workshopleider die veel ervaring heeft. Deze workshopleider is het eerste aanspreekpunt voor de school en voor de andere workshopleiders. Mocht iemand onverhoopt in een grote file staan, dan zorgt de coördinator voor een oplossing. Als iedereen eenmaal op school is worden de workshops volgens afspraak gegeven. Afhankelijk van de dag, sluiten we het af met een gezamenlijke presentatie. Soms zelf voor ouders en opa’s en oma’s!

 

Inhoudelijke kwaliteit van de workshops

Alle workshopleiders met wie wij samenwerken hebben een VOG. Daarnaast hebben ze allemaal meerdere jaren leservaring en veel hebben ook een lesbevoegdheid. Niet elke workshopleider heeft een bevoegdheid. Deze workshopleiders hebben dan wel zeer veel ervaring en in de praktijk aangetoond een goede docent te zijn.

https://www.grotebroer.com