TAEC
Image default
Zakelijk

Afluisterapparatuur opsporen

Helaas is het afluisteren van je buren of personen steeds eenvoudiger geworden. De zendertjes die gebruikt worden voor afluisteren zijn super klein en eenvoudig aan te komen. In een simpele spy shop kan je de zendertjes al voor een paar tientjes aanschaffen. Tegenwoordig kan je de zendertjes zelfs in Chinese webshops online bestellen. Voor slechts een paar euro kan je buurman afluisteren. Of kan je een zendertje bij de concurrent plaatsen. Zo is je concurrent je elke keer een stap voor. Ben je bang om slachtoffer te worden van afluisteren? Dan kan je afluisterapparatuur opsporen met de hulp van een privé detective. Wij helpen je graag om antwoorden te krijgen op vragen waar je tegenaan loopt. Dankzij afluisterapparatuur opsporen weet je zeker of je niet afgeluisterd wordt. Is jouw concurrent je elke keer een stap voor? Of ervaar je dat je buurman wel heel veel informatie heeft? Wij helpen je graag met afluisterapparatuur opsporen.

Privé detective inschakelen voor een uitgebreid onderzoek

Wil je een uitgebreid onderzoek uitvoeren voor het opsporen van afluisterapparatuur? Dan kan je het beste een privé detective inschakelen. De politie kan je wel bellen met een vermoeden, maar helaas komen ze hier niet eens voor langs. Gelukkig kan je ons wel bellen bij een vermoeden. We maken vervolgens gebruik van speciale apparatuur om de zenders op te sporen. Als uit dit onderzoek niets naar voren komt gaan we nog met de hand zoeken. We weten precies op welke plekken de zendertjes mogelijk verstopt zijn. Na ons onderzoek kunnen we 100% uitsluiten of je wordt afgeluisterd. We kunnen het onderzoek in elke ruimte uitvoeren, zodat je antwoord krijgt op de belangrijkste vraagstukken.

Maak een afspraak met een privé detective

Wil je graag afluisterapparatuur opsporen? Maak dan direct een afspraak met je eigen privé detective. Je kan ons inschakelen voor het opsporen van afluisterapparatuur, maar ook voor het onderzoeken van andere zaken. Bedrijven zetten ons steeds vaker in voor het uitzoeken van verschillende zaken. Maar ook privé kan je ons uiteraard bellen voor een onderzoek. We kunnen zowel door bedrijven als privé personen ingezet worden. Zo krijg je altijd een antwoord op verschillende vraagstukken waar je tegenaan loopt.