TAEC
Image default
Bedrijven

Anil Chopra, medium in Den Haag, zorgt voor relatieherstel door witte magie

Medium in Den Haag Anil Chopra helpt u met elk probleem

Anil Chopra is geboren in 1966 en is al meer dan twintig jaar bekend als medium en spiritueel begeleider. Hij heeft de gave om als medium te functioneren van zijn oma geërfd. Anil heeft zich onder meer verdiept in zenboeddhisme en numerologie en heeft bovendien psychologie gestudeerd aan de Open Universiteit. Veel mensen hebben al met succes een beroep gedaan op zijn gave om liefde en genegenheid binnen relaties te herstellen. Daarnaast ondersteunt hij u ook met geestelijke groei en een positief zelfbeeld.

Paragnost die zorgt voor relatieherstel

De behandelingen van Anil Chopra zijn gebaseerd op fotosessies. Hij kan ook een handschrift onderzoeken of een persoonsbeschrijving als basis nemen, als u niet over een foto beschikt. Gaat het om een verbroken liefdesrelatie? Anil voelt dan via foto’s aan of er bij de betrokkenen nog genegenheid of liefde aanwezig is. Hij kan met de behandeling beginnen als hij merkt dat beide personen inderdaad openstaan voor relatieherstel. Via rituelen haalt dit medium in Den Haag de negatieve energie in uw relatie weg en vervangt deze door positieve energie.

Verbinding met de onzichtbare wereld

Anil Chopra helpt u niet alleen op het gebied van de liefde, maar kan ook contact leggen met een overledene. Het kan zijn dat u graag vragen wilt stellen aan een overleden dierbare. Anil legt dan contact met de overleden persoon in kwestie, waarbij hij boodschappen ontvangt die hij weer aan u doorgeeft. Het maken van contact gebeurt via foto’s of via de naam van uw dierbare. Terwijl Anil in trance is, kan hij u een aantal kenmerken doorgeven van de overledene. Zo weet u zeker dat het om de persoon gaat met wie u contact zoekt.

Of u nu op zoek bent naar zakelijk succes of bescherming nodig heeft tegen zwarte magie, Anil Chopra helpt u graag om uw probleem op te lossen. Het is al twee decennia zijn passie om mensen bij te staan bij vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen!

https://www.anilparagnost-medium.com/