TAEC
Image default
Bedrijven

Een middagje racen met karten Eindhoven

Met karten Eindhoven gegarandeerd een leuk dagje uit

U heeft wel eens zin om iets anders te gaan doen met uw gezin, uw vrienden of uw buurtjes in Eindhoven. U wilt eens iets origineels, wat u nog niet heeft gedaan, en wat ook een stukje spanning en strijd in zich heeft. Wat dacht u van een middag of avond karten Eindhoven? We beloven u dat u zich niet gaat vervelen. Ervaar eens hoe het is om een echte coureur te zijn, gekleed in beschermend racepak en uiteraard voorzien van een veiligheidshelm. Let op: u raakt er niet over uitgepraat.

Karten en kinderkarten Eindhoven

Karten Eindhoven is er uiteraard niet alleen voor volwassenen. Welnee, ook kinderen zijn hier juist erg welkom. Volwassen of kind: iedereen rijdt heats van tien minuten, waarin het erg aankomt op uw behendigheid, bochtenwerk en stuurmanskunst. Natuurlijk gaat het ook om de snelheid, maar met alleen hard rijden wordt u vast geen winnaar. Karten Eindhoven: een leuke manier om samen een gezellige middag of avond te beleven, en natuurlijk nog een hele tijd na te praten.

Bedrijfsuitje in Uden

Ziet u het al voor zich: karten Uden als uw volgende bedrijfsuitje? Misschien is niet iedereen even enthousiast over het idee, maar dat verandert vast als het spektakel eenmaal is begonnen. Karten Uden: u moet het gewoon een keer meegemaakt hebben. En waarschijnlijk blijft het niet eens bij deze ene keer.

Karten Uden met arrangement

U kunt er ook een prachtig arrangement van maken, door bijvoorbeeld karten af te wisselen met lasergamen. U zult zien dat de mindere karters opeens wel wapenvast blijken te zijn. Dat wordt een mooie revanche met lasergamen en karten Uden. Nog leuker is het om samen af te sluiten met een heerlijk buffet. Wie zal er uiteindelijk met de fles champagne van karten Uden naar huis gaan?

https://www.kartbaanuden.nl/