TAEC
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidssalon Salon Nº 83

Ben je op zoek naar een professioneel en deskundig schoonheidssalon? Bij schoonheidssalon Salon Nº 83 Purmerend wordt er gekeken naar wat je huid nodig heeft. Met een persoonlijke behandelplan, welke variëren van bindweefselmassages, voedings- en vitaliteit consulten, huidbehandelingen, cosmetica tips en gezichtsbehandelingen, kunnen wij voldoen aan specifieke behoeftes die je huid nodig heeft. Huidaandoeningen, zoals acne, rosacea, eczeem, zijn uiterst vervelend. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne help ik je graag om je huid weer te laten doen stralen. Bij Salon Nº 83 staat natuurlijke huidverbetering centraal en bieden wij verschillende soorten behandelingen aan, waaronder ook relax massages. Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Purmerend? Maak direct een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Salon Nº 83 voor een stralende en gezonde huid

Elke huid is uniek en heeft specifieke behoeftes. Via een persoonlijke behandeling proberen wij het best mogelijke resultaat te behalen gericht op de wensen van je huid. Dit kan om een jongere en gezondere huid te realiseren, een persoonlijk voedingsplan op te stellen of het tegenaan gaan van huidaandoeningen. Zeker bij huidaandoeningen wil je natuurlijk dat deze opgelost worden en je weer je zelfvertrouwen terug krijgt. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne kunnen onze behandelingen het verschil maken. Tijdens de verschillende behandelingen van Salon Nº 83 proberen wij de huid vitaal en gezond te maken. Wij werken dan ook samen met een aantal zeer bekende schoonheidsmerken, zoals Vavin en Cellics.

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Purmerend

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen zijn er verschillende cursussen gevolgd bij bijvoorbeeld Cosmetoloog Patrick Gonry (huid biologie) en Noûs Academy (bindweefselmassages). Wij streven er dan ook naar dat je met een stralende huid bij ons de deur uitloopt. Wil je meer weten over onze behandelingen of wil je graag een persoonlijk behandelplan op laten maken? Schroom dan niet om direct contact op te nemen voor de mogelijkheden!