TAEC
Image default
Toerisme

Autopuzzeltocht rijden? Volg het kompas en beLEEF

Bij RLLY beleef je de leukste autopuzzeltochten. Door heel Nederland zijn er verschillende autoroutes uitgezet die je samen met je gezin kunt doen. Op de RLLY website vind je een aanbod van diverse routes die met hart en ziel zijn uitgezet door gedreven medewerkers.

Een autopuzzeltocht is een combinatie van rijden en een avontuurlijke speurtocht. Dé manier om de leukste plekken in Nederland te ontdekken. De grootste uitdaging is het volgen van het kompas die je leidt naar het volgende punt. Het kompas wijst je de richting op, maar niet de weg, dus haal die navigatieskills maar uit de kast!

Hoe werkt het?

Nadat je een autoroute hebt aangeschaft, download je de RLLY app die verkrijgbaar is via zowel de App store als Google Play. In de app voer je de vijfcijferige code in van de door jou aangeschafte route (je bepaalt uiteraard zelf wanneer je de route wil doen). Vervolgens rijd je naar het startpunt die in de app wordt aangegeven. Wanneer je helemaal ready bent, druk je op start en volg je het kompas! In de app vind je ook een bepaalde hoeveelheid meters staan. Als de hoeveelheid afneemt, dan ben je goed op weg.  Maar wanneer weet je of je de verkeerde kant opgaat? Simpel gezegd: wanneer het aantal meters toeneemt. Met een goed gevoel voor navigeren,

Opdrachten

Om de autopuzzeltocht compleet te maken, krijg je ook te maken met verschillende opdrachten. Deze opdrachten kom je tegen bij de zogenaamde tussenpunten. De opdracht kan gaan over de omgeving, maar het kan ook een algemene kennisvraag zijn. Nadat je de vraag hebt beantwoord geeft het kompas de richting aan naar het volgende punt. Uiteindelijk is het de bedoeling om de meeste punten te behalen.

http://www.rlly.nl/autopuzzeltocht/