TAEC
Image default
Bedrijven

B2B Leadopvolging

B2B leadopvolging: garandeer die afspraken

Om succes te boeken met jouw salesapparaat dien je voor een goede opvolging van leads te zorgen. B2B leadopvolging is een essentieel onderdeel van het sales traject. Verzaak je hierin, dan verkleint dit de kans op succes aanzienlijk. Het opvolgen van leads is de stap die volgt nadat je een kwalitatieve lead ontdekt hebt. Met deze stap beoog je de lead om te zetten in een afspraak, zodat de lead daadwerkelijk een klant kan worden.

Leadopvolging uitbesteden aan Teleleads

Heb jij geen tijd om zelf leads op te volgen? Dan is Teleleads de partner die jij nodig hebt. Als telemarketing bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het genereren en opvolgen van leads. Dat is onze dagelijkse kost. Een team van enthousiaste, ervaren en effectieve telemarketeers zit klaar om namens jouw onderneming leads op te volgen.

B2B leadopvolging zorgt voor afspraken

Wil jij van een lead een klant maken, dan is er altijd wat werk aan de winkel. Allereerst dien je namelijk de lead te overtuigen van het nut van een afspraak. Deze taak kan Teleleads van je overnemen. Zodra wij de afspraak voor je hebben ingepland is het aan jouzelf om de lead tijdens deze afspraak tot klant te maken. Jij beschikt over kennis en expertise en bent dus bij uitstek geschikt om de lead daarvan te overtuigen. Wij zetten voor, jij kopt in.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer informatie over hoe Teleleads van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact op door te bellen naar 088 000 85 75. Wij helpen je graag je bedrijf te laten groeien.

https://www.teleleads.nl/