TAEC
Image default
Aanbiedingen

Welke BTC Riva scooter kopen?

 

BTC is de grootste importeur van scooters in de Benelux. Ze brengen een grote lijn scooters op de markt die variëren van sportief tot retro. De Riva serie is duidelijk geïnspireerd op de Vespa scooters uit Italië, maar dan een stuk goedkoper. Waarom is de Riva scooter goedkoop, en welke opties zijn er leverbaar? Dat en meer lees je op scootersite.nl.

 

Rijd kwaliteit

Met de slogan “Ride BTC, Ride Quality” wordt de lat al direct hoog gelegd. Laten we eerlijk zijn, het eerste waar je opvalt is dat de Riva scooter goedkoop is in vergelijking met de Vespa Primavera waar deze retro scooters opvallend veel op lijken. Met pakweg een factor drie nemen we de claim van kwaliteit dan ook met een korreltje zout. Of ze moeten in Italië wel heel rijk worden met die prijzen… De waarheid zal ergens in het midden liggen. Het is inderdaad zo dat de Riva scooter goedkoop is, en hoewel het een moderne machine betreft kunnen de geavanceerde features niet tippen aan het voorbeeld uit Italië. Als we spreken van prijs/kwaliteit verhouding valt er weinig af te dingen op de claim van BTC. Je krijgt heel veel scooter voor een bescheiden prijsje.

 

Welke Riva scooter kopen?

Bij BTC kijken ze niet op een modelletje meer of minder. Het is goed om keuze te hebben, al kan het met de vele modellen van dit merk overweldigend worden. Alleen al dit retro model is in meerdere variaties verkrijgbaar, momenteel kun je kiezen voor de:

 

  • Lux: Dit is een typische retro scooter die veel wegheeft van de Vespa Primavera. Er is een flink aantal kleuren leverbaar en de prijs ligt zeer gunstig.
  • Luxury: Dit is dus niet hetzelfde type als de Lux. Ditmaal is er goed gekeken naar de Primavera Touring editie zoals Vespa die maakt. Daarmee is het een luxere versie van de Lux geworden. In praktijk betekent dit een zadel in twee delen, een windscherm als standaard en een handige klapdrager aan de achterzijde.
  • Lux II: Eigenlijk lijkt de tweede editie minder op de eerste versie dan de Luxury uitvoering. Je kunt het haast als een compleet ander model bestempelen met een heel eigenzinnige uitstraling. Dubbel zoveel plezier met de Lux II dus.
  • Sport: Er is ook een Vespa Sprint, de sportieve retro scooter van Vespa. BTC kon niet achterblijven en heeft ook dit model goed bekeken en daar een Riva die lekker goedkoop is tegenover gezet. Met name de koplamp met rechthoekige vorm valt direct op, ook de beugel aan de achterzijde zorgt voor een sportieve uitstraling.

 

Meer extra’s om het nog luxer te maken

De basis modellen bieden alles wat je nodig hebt, toch is er nog voldoende ruimte om een compleet uniek exemplaar samen te stellen. Van extra beveiliging met een beugelslot of een alarmsysteem tot aan white wall banden voor een retro uitstraling en valbeugels voor extra bescherming. Omdat de basisprijs van de Riva zo goedkoop is, heb je ruimte over voor extra opties.

 

Riva scooter leasen of kopen

Met al die opties kun je van een goedkope scooter op een bedrag uitkomen dat toch wat hoger ligt dan je gepland had. In dat geval kun je naast een Riva scooter kopen ook iedere Riva scooter leasen. Dat betekent kopen op afbetaling, je hoeft het voertuig na aflossen niet in te leveren. Daarmee ben je ook vrij alle opties die je wilt erbij te bestellen omdat het echt jouw eigendom wordt. Het betreft daarmee een financial lease, wat anders is dan de operational lease. Onderhoud zit niet inbegrepen, de standaard garantie uiteraard wel. Je kunt ervoor kiezen om extra dekking of een onderhoudscontract te nemen, alle kosten kun je op het leasecontract laten plaatsen. Je kunt zelf kiezen om in 12 tot wel 72 maanden af te betalen. Dan rijd je snel, en betaal je later.

 

Informeer bij scootersite.nl naar alle mogelijkheden van een Riva scooter kopen of leasen.

Gerelateerde artikelen

Drie tips om goedkoper uit te komen met een sim only

Ontdek de kracht van Sixton werkschoenen!

Let op met een e step kopen!