TAEC
Image default
Bedrijven

Berry Blast: populaire wegwerp elektronische sigaret

E-Sigaret Solutions is een webshop en winkel aan de Dillenburgstraat in Breda. Al zes jaar is dit bedrijf een vertrouwde e-sigaret specialist, die staat voor een goed advies. Bent u van plan om te stoppen met roken en te gaan beginnen met e-roken? Probeer dan de N-One Berry Blast Disposable pod. Dit is een wegwerp e-sigaret met e-liquid vulling die goed is voor dertig sigaretten.

N-One Berry Blast pod: zacht en smaakvol

De Berry Blast e-sigaret biedt veel voordelen. De nicotinezout e-vloeistof zorgt voor een nicotine-inname die duidelijk soepeler en sneller plaatsvindt. De e-liquid is gemixt met een 50% PG, 50% VG-formule, zodat u zacht en smaakvol mouth-to-long kan inhaleren. De Berry Blast heeft een smaak van bosbessen, aardbei en zwarte bessen, maar u kunt bij E-Sigaret Solutions ook andere smaakvarianten bestellen, zoals Black Ice – met zwarte bes en menthol-smaak – en Tobacco met een standaard tabaksmaak.

E-Sigaret Solutions geeft advies over de beste keuze

Uit een Brits onderzoek blijkt dat wel negen op de tien mensen kan stoppen met roken door te starten met elektrische sigaretten. Deze keuze is beter voor uw gezondheid, omdat u het nicotinegehalte met e-sigaretten in fasen kunt afbouwen. E-Sigaret Solutions adviseert u graag persoonlijk over een goede keuze op het gebied van elektronische sigaretten. Het assortiment van de webwinkel omvat ook e-liquid, handige kits en alle accessoires. Het voordeel van de Berry Blast is dat deze e-sigaret volledig opgeladen bij u thuis wordt bezorgd. U bent geen tijd kwijt met e-liquid bijvullen, coils verwisselen of de batterij opladen.

E-Sigaret Solutions heeft uitsluitend producten met een hoge kwaliteit. Hiermee wordt de overstap naar e-roken gemakkelijker. Elektrisch roken komt uw gezondheid ten goede en bovendien bent u voordeliger uit. Probeer de Berry Blast wegwerp e-sigaret of neem contact op met de behulpzame en deskundige medewerkers. Zij helpen u graag om de elektrische sigaret te kiezen die bij u past!

https://www.esigaretsolutions.nl/