TAEC
Image default
Onderwijs

Bijles aan huis voor uw kind met De Bijlesmeester

De laatste jaren zien wij steeds meer behoefte aan bijles. De klassen op school worden steeds groter en de leraren steeds schaarser. Dit gaat ten kosten van de aandacht voor uw kind. Er is minder ruimte om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding. Grote kans dat uw kind hier wel behoefte aan heeft. Dit kan zijn omdat hij of zij extra ondersteuning heeft bij een bepaald vak of onderwerp, of juist omdat hij of zij behoefte heeft aan extra uitdaging.  

De Bijlesmeester biedt de oplossing! Wij verzorgen bijles aan huis door heel Nederland. Wij kunnen uw kind helpen met alle vakken op zowel de basis- als middelbare school. Of het nou gaat om een specifiek onderdeel van wiskunde, hulp bij lezen of juist brede huiswerkbegeleiding bij alle vakken, bij De Bijlesmeester bent u aan het juiste adres! Vul vandaag nog ons kennismakingsformulier in op onze website en we bellen u vrijblijvend om de mogelijkheden door te spreken.

Naast de bijlessen en huiswerkbegeleiding bieden wij voor de basisschool ook oefenmateriaal aan. Dit is in de vorm van boeken, flitskaartjes en een online leeromgeving. Dit materiaal is perfect om zelfstandig te oefenen of juist samen met de bijlesdocent. Ben je op zoek naar meer uitdaging voor uw kind? Oefen dan met de boekjes voor een leerjaar hoger. Wil je juist extra oefenen op een specifiek onderwerp waar uw kind moeite mee heeft, combineer dan de oefenboeken, flitskaartjes en online leeromgeving. Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje in onze webshop!

Woon je niet in Nederland? Wij verzorgen ook bijles in België!

https://debijlesmeester.nl/

Gerelateerde artikelen

Taaltrainers met passie

Op een theaterschool leer je jezelf pas echt kennen

5 Tips om je beter te concentreren tijdens het studeren