TAEC
Image default
Auto

Volkswagen Transporter voor de zelfstandig ondernemer

Bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Als je een Volkswagen Transporter kiest voor bedrijfswagen kun je deze naar eigen wens laten inrichten. Op die manier heb je er zelf het meeste profijt van en is de wagen volledig geschikt als bedrijfsauto. Voor alle uitvoeringen kijk je het beste eerst goed wat er allemaal kan.

Volkswagen Transporter naar wens uitgevoerd

Veel ondernemers hebben een bedrijfswagen nodig om producten of werkmaterialen mee te nemen naar klanten. Omdat ieder bedrijf anders is kan de Volkswagen Transporter zo ingericht worden dat deze goed afgestemd is op jouw wensen en jij ermee kunt doen wat je wilt. Zo kan er voor gekozen worden de laadruimte helemaal in te richten als een complete werkplaats maar kan het ook een functionele opslagruimte worden waarin jij veel kunt meenemen.

Grote laadruimte

De laadruimte van een Transporter kan 1,4 ton aan gewicht dragen en heeft een vermogen van 5,8 m3. Dit betekent dat je er behoorlijk wat spullen in kwijt kunt. Afhankelijk van de indeling die je wilt kun je de bus dusdanig laden dat alle spullen er veilig in staan en niet beschadigen tijdens het vervoer.

Van alle moderne gemakken voorzien

Een Transporter is van alle gemakken van de huidige tijd voorzien. Zeker als je de wagen als bedrijfsvervoer gebruikt en er met regelmaat in zit of deze als mobiele werkplaats gebruikt is het prettig als er een goede airco in zit. Daarnaast is de bedrijfswagen voorzien van voorverwarming zodat je met koude dagen direct in een warme bus komt te zitten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Altijd op de hoogte

De Transporter heeft een geïntegreerd navigatiesysteem waarmee je gemakkelijk op de plaats van bestemming aankomt. Er zit een radio in maar je kunt er ook voor kiezen het systeem met je smartphone te linken zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en de toestand op de wegen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/