TAEC
Image default
Eten en drinken

Boodschappen bestellen doe je bij de Coop!

Uw online boodschappen bestellen doet u het snelst en het gemakkelijkst bij de Coop.

Wie is Coop eigenlijk en hoe ontstond deze supermarktketen in Nederland?

De Coop maakt sinds 1891 deel uit van het Nederlandse levensmiddelenlandschap. Fabrieksarbeiders die in opstand kwamen tegen de lage lonen en hoge prijzen bundelden hun krachten en begonnen gezamenlijk aan het opbouwen van kleine levensmiddelenwinkeltjes. Voornamelijk bestond dit eerst uit kleinschalige winkeltjes, maar zodra het grootwinkelbedrijf opkwam in de jaren 60 was een coöperatieve samenwerking nodig. Zo ontstond Coop Nederland. Na een roerige periode van concurrentie en fusies vonden Coop Nederland en ondernemerscoöperatie Codis elkaar in 2001. Om een stevige marktpositie te genereren ontwikkelde zij CoopCodis, in 2010 wijzigde de naam weer in Coop Nederland. Coop Nederland staat momenteel voor een krachtige en moderne coöperatie van consumenten en ondernemers met oog voor de mens én de maatschappij.

Waarom boodschappen bestellen bij de Coop?

De Coop is een supermarktketen met meer dan 300 winkels in heel Nederland. Hierdoor ligt er altijd een Coop bij u in de buurt; u hebt dan ook snel uw boodschappen, die u nodig hebt, in huis.

Daarnaast is de Coop lekker én goedkoop. Ook hecht de Coop veel waarde aan duurzaamheid. Zo staat lokale betrokkenheid, bevorderen van een gezonde levensstijl, duurzaam inkopen, verlagen van de milieu-impact en goed werkgeverschap hoog in het vaandel bij de Coop. Wanneer u dus hier uw boodschappen bestelt, krijgt u niet alleen lekker en goedkoop uw boodschappen aan huis, maar u draagt ook uw steentje bij aan een betere wereld.

Hoe bestelt u uw boodschappen?

Het boodschappen bestellen gaat in zes handige stappen.

Allereerst selecteert u een Coop winkel bij u in de buurt. Vervolgens vult u uw winkelmand met de gewenste producten. Daarna kiest u voor de opties bezorgen of ophalen, tevens vult u gelijk uw gegevens in, en klaar is kees! U moet alleen nog betalen. Dit kan per mobiele pin bij het bezorgen van uw boodschappen of in de winkel bij het ophaalmoment.

En weet u wat handig is? via MijnCoop-account kunt u uw vorige bestelling later herhalen. Hierdoor wordt boodschappen doen een fluitje van een cent.