TAEC
Image default
Woning en Tuin

Chemisch anker van Rectavit

Een chemisch anker of chemische verankering is een vermenging van twee componenten waarbij een chemische reactie ontstaat. Die vermenging hardt uit en hecht daardoor aan alles wat het raakt. Zo kun je zorgen voor chemische verankering in verschillende soorten muren. Dit werkt zowel voor kleine materialen als voor grote en zware constructies. Een chemisch anker is dus zeer breed toepasbaar. Bij Rectavit kun je zeefhulzen voor een chemisch anker vinden. Deze zijn geschikt voor verankering in holle ondergronden. Met statische mengers van Rectavit worden twee producten direct en gelijkmatig vermengd en kun je deze vermenging aanbrengen.

Opties voor chemische verankering bij Rectavit

In het chemisch anker assortiment van Rectavit vind je de ChimFix, de ChimFix ETA, de ChimFix ETA1 en de ChimFix ETA7. De ChimFix en ChimFix ETA kunnen zware belastingen dragen. De ChimFix ETA1 en ChimFix ETA7 zijn geschikt voor middelzware tot zware belastingen. Alle varianten zijn geschikt voor bevestigingen in betonnen materialen, zowel holle en volle. Bijna allemaal kunnen de chemische ankers toegepast worden op natte ondergronden. Ze kunnen sowieso gebruikt worden op droge ondergronden.

Wat zit er in de combi-box van chemisch anker Rectavit

Je kunt een ChimFix Combi-box van Rectavit vinden waarbij je direct alle benodigdheden hebt voor je chemisch anker. In de combi-box zitten twaalf kokers, tien statische mengers, tien zeefhulzen en één kokerpistool. Je gebruikt de zeefhulzen voor het chemisch anker in holle ondergronden en de statische menger voor het gelijkmatig direct kunnen aanbrengen van de twee componenten waaruit een chemisch anker bestaat.

https://www.lijmshop.be

Gerelateerde artikelen

Een veilige thuis haven

3 verhuisadviezen om stress te voorkomen

Woning in Soest inbraakproof maken