TAEC
Image default
Bedrijven

De Betonboorder: specialist in sleuven frezen met een landelijke dekking

Een goede bereikbaarheid, heldere prijzen en elke afspraak nakomen. Dat waren de uitgangspunten van Sjoerd de Boer, toen hij na zijn studie bouwkunde De Betonboorder oprichtte. Inmiddels werkt zijn onderneming door heel Nederland, met goed opgeleid eigen personeel en met vakkundige partners uit het eigen netwerk. Deze vakmensen zijn gespecialiseerd in werkzaamheden in bestaand beton en gesteente, zoals sleuven frezen voor leidingen.

Sleuven laten frezen in wanden, vloeren en plafonds

Elke freesklus in beton voert De Betonboorder nauwgezet en op verantwoorde wijze voor u uit. Hiervoor nemen de medewerkers het juiste gereedschap mee. Kabels en buizen worden onzichtbaar gemaakt als de vaklieden snel en netjes uw muur, plafond of vloer frezen. In het plafond sleuven frezen is bijzonder zwaar werk, dat veel bedrijven niet aannemen. De Betonboorder biedt deze dienst wel aan, al is een landelijke dekking voor deze klus niet gegarandeerd.

Trapgat laten maken door vaklui die er verstand van hebben

Ook een trapgat laten maken is zwaar werk, dat uitsluitend een echte specialist kan uitvoeren. Het aanbrengen van een trapgat kan erg tegenvallen, omdat plafonds en muren buitengewoon hard kunnen zijn. De Betonboorder heeft gelukkig veel ervaring met deze klus en informeert u graag over de mogelijkheden en de prijzen. Uiteraard mag bij het zagen in muren, plafonds en vloeren de constructie niet aangetast worden. De vakmensen van dit betonboorbedrijf hebben alle kennis en kunde in huis om een goed eindresultaat af te leveren.

De Betonboorder spreekt vooraf goed met u door wat precies uw wensen zijn en met wat voor een locatie zij te maken hebben. Zo weten de betonboorders die bij u langskomen precies welke uitrusting ze bij zich moeten hebben. Heeft u interesse in het werk van deze specialist in sleuven frezen en trapgatconstructies? Meestal kan een klus al binnen enkele dagen voor u worden uitgevoerd!

https://debetonboorder.nl/