TAEC
Image default
Auto's en Motoren

Opzoek naar een rijschool uit Den Haag? Neem contact op met Lady Rijles

Het halen van je rijbewijs is niet altijd even makkelijk en wanneer je gaat beginnen met lessen wil je graag comfortabel en op je gemak in de auto kunnen rijden met een betrouwbare rijinstructeur. Lady Rijles is een rijschool uit Den Haag die speciaal gericht is op vrouwen. Je kunt er al een proefles nemen voor 49,95 die 90 minuten duurt. Zo kunnen ze zien hoe ver je bent en welk bijpassend rijles pakket je kunt nemen om zo snel mogelijk en zo goed mogelijk je rijbewijs te kunnen halen. 

Hoe gaan de rijlessen?

Je rijd elke keer met dezelfde rij-instructeur zodat je altijd weet met wie je rijd en je hier ook aan kan wennen. Na elke rijles zal de rij-instructeur samen met jou bespreken hoe de rijles ging en wat er minder goed ging en wat er juist wel goed ging. Je krijgt iedere les dezelfde auto zodat je ook hier aan kunt wennen. Ze zullen altijd zorgen dat je in een goede nette auto rijd die altijd goed wordt onderhouden zodat jij zonder zorgen een les kunt volgen. Je kunt een losse les volgen, die duurt 50 minuten. Een blokuur is 100 minuten, die kun je ook aanvragen. 

Wat is er allemaal mogelijk? 

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, elk pakket heeft een aantal hoeveelheid rijlessen. Er zijn 4 verschillende pakketten waarvan ieder een andere prijs. Je kunt door middel van een proefles doen, advies krijgen over hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en zo een bijpassend pakket aanschaffen. Je kunt het gekozen pakket direct overmaken of betalen in termijnen wanneer dit beter uit komt. Lady Rijles heeft speciale studenten pakketten en aanbiedingen. Zij vinden het belangrijk dat studenten zich geen zorgen hoeven maken om de hoeveelheid lesgeld zij moeten betalen en bieden daarom de mogelijkheid aan om in termijnen te betalen. Kijk op de website voor meer informatie!

 

Gerelateerde artikelen

Camperverhuur West Holland

123-Theorie helpt je binnen 1 dag aan je auto theorie

Waar kun je je elektrische auto opladen?