TAEC
Image default
Vakantie

De Cantharel, Van der Valk hotel Apeldoorn

Wilt u graag op de Veluwe overnachten voor een scherpe prijs? Dan kunt u bij Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel een keuze maken uit verschillende aanbiedingen. Dat betekent genieten van een luxe verblijf en de prachtige omgeving van de Veluwe. Naast een overnachting inclusief uitgebreid ontbijt, profiteert u vaak nog van iets extra’s. Van arrangementen met uw hond tot arrangementen waarbij u extra romantisch overnacht. Bij hotel Apeldoorn – de Cantharel kunt u uw verblijf zo speciaal maken als u zelf wilt.

Ontspannen of inspannen

Actief de Veluwe op, Apeldoorn in of op zoek naar ontspanning? Bij hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft u genoeg mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Plan bijvoorbeeld een bezoek aan Apeldoorn, op slechts 10 minuten rijden van het hotel. Gedurende het jaar door worden hier diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud gepland. Ook voor de sportievelingen is er genoeg te beleven op de Veluwe. Maak bijvoorbeeld een ontspannende wandeling of fietstocht op de Veluwe, de achtertuin van het hotel. U kunt uw eigen route uitstippelen of gebruikmaken van de fiets- en wandelroutes van het hotel. Naast wandelen en fietsen kunt u paardrijden, mountainbiken, tennissen en golfen. Blijft u liever in het hotel? Dan kunt u gebruikmaken van het wellness-gedeelte van het hotel. Hier komt u volledig tot rust en geniet u van sauna, voetenbaden en Turks stoombad. Genoeg reden voor een paar ontspannen of actieve dagen weg.

Activiteiten op de Veluwe

Elk seizoen kunt u weer genieten van leuke aanbiedingen. Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft u het hele jaar door keuze uit verschillende deals en arrangementen. Er zijn genoeg activiteiten om uw verblijf helemaal naar uw wens te laten verlopen. Op de Veluwe kunt u mooie herinneringen maken. Op zaterdagavonden kunt u een koetsrit maken door de prachtige natuur. Of u kunt samen met de boswachter wild spotten op de Veluwe. Hij leert u sporen herkennen en zo is er een grote kans dat u edelherten tegenkomt. Daarnaast stapt u de terreinauto in voor een safaritocht door de bossen. Bent u nieuwsgierig naar de beste Hotel Apeldoorn aanbieding? Kijk dan voor meer informatie de site van Van der Valk Hotel  De Cantharel.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/