TAEC
Image default
Bedrijven

De fijne kachel in mijn huis in Apeldoorn

Kachel in Apeldoorn gekocht van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Ik heb een tijdje geleden een kachel gekocht voor mijn woning in Apeldoorn. Dat heb ik gedaan bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Ik ben erg onder de indruk van hun goede service en kennis en kunde over de verschillende soorten kachels. In hun showroom in Zutphen staan 65 brandend opgestelde inbouwbaarden en 350 vrijstaande kachels en haarden. U kijkt echt uw ogen uit!

Mocht u een kachel in Apeldoorn willen kopen, raad ik Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit zeker aan. Zij hebben me uitstekend bijgestaan in mijn zoektocht naar de juiste kachel voor in mijn woonkamer.

Ruime showroom in de buurt van Apeldoorn

Ik kwam binnen in de showroom als een leek en kwam naar buiten als een semi-pro én met een ingevulde offerte in mijn handen. De gespecialiseerde medewerkers weten zoveel over het gebruik van kachels en kunnen er met passie over vertellen. Ik gaf mijn wensen aan en zij borduurden daarop voort. De aardige medewerker showde me een aantal kachels en besprak de voor- en nadelen.

Ontzorging in onderhoud en installatie

Een kachel is niet alleen gezellig voor de sfeer in de ruimte, maar bovenal verwarmt de kachel. U dient dus ook te weten hoe een kachel precies werkt en welk onderhoud er nodig is. Gelukkig hoefde ik de installatie en het onderhoud niet zelf te doen. Kachelspeciaalzaak verzorgt namelijk ook de plaatsing en alle bijkomende werkzaamheden, zoals onderhoudsbeurten, afwerking en reparatiewerkzaamheden.

De voordelen bij Kachelspeciaalzaak

Uiteindelijk vond ik mijn gewenste kachel in Apeldoorn bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wanneer u een kachel koopt bij deze zaak profiteert u net als ik van de fijne voordelen.

  • Grote en ruim opgezette showroom;
  • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de kachel regelen ze;
  • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
  • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
  • Veel maatwerk regelen zij zelf door hun hout- en metaalwerkplaats;
  • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv installaties.
https://www.kachelswk.nl/kachels-apeldoorn