TAEC
Image default
Eten en drinken

De kwaliteitsslager van Zeeuws-Vlaanderen

Voor iedereen die het druk heeft, maar toch wil genieten van heerlijk vers vlees van een ambachtelijke slagerij in Zeeuws Vlaanderen is Schneider Slagerij uit Terneuzen de specialist voor u. Waarom? Dankzij de kwaliteit en hun online bestelservice voor uw gemak. Of het nu gaat om een maaltijd voor een doorsnee woensdagavond of een gezellig gourmetfestijn met uw familie tijdens de feestdagen; deze kwaliteitsslager in Zeeuws-Vlaanderen heeft voor elke gelegenheid verse en overheerlijke producten.

Vandaag bestellen, morgen grillen

Bent u op zoek naar heerlijke vleeswaren voor op uw brood of panklaar vlees voor bij de aardappelen en groenten? Of wordt het dit weekend stralend zonnig weer en kunt u niet wachten om de barbecue te vullen met kolen en een speklap goudbruin te braden? Maak het compleet met een rauwkostsalade of huzarensalade erbij! Het beste rund-, kippen-, en varkensvlees bestelt u bij Slagerij Schneider. Wanneer u een online bestelling plaatst bij dé kwaliteitsslager van Zeeuws-Vlaanderen heeft u de volgende dag uw vlees in huis. Zij leveren het vlees tussen 17.00 uur en 20.00 uur, zodat u niet op uw werk bent en u het ambachtelijke vlees meteen in de koelkast kunt leggen. Bent u niet thuis? Zet dan een koelbox of andere box met een koelelement klaar en hun medewerkers plaatsen het vlees daarin voor u.

Verse maaltijden en dagaanbiedingen

Wanneer u geen kookinspiratie heeft, kunt u zich op maandagen en donderdagen laten verrassen met de verse maaltijden van de kwaliteitsslager van Zeeuws-Vlaanderen. Overheerlijk en klaar om te eten. Als u liever wilt weten wat u te wachten staat, dan is dat ook geen probleem. De medewerkers van deze slagerij in Terneuzen staan voor u klaar om u hierover te vertellen. Wanneer u ze toch aan de lijn heeft, vraag ze dan naar de dagaanbieding, de andere ambachtelijke producten uit het assortiment of naar suggesties voor lekkere combinaties. Zacht en mals vlees, perfect gebakken en met de juiste saus erbij, met aardappelsalade ernaast en afgemaakt met knapperige rauwkost. Daar gaat u toch van watertanden?