TAEC
Image default
Mode en Kleding

De laatste trends volgen op je eigen manier, hoe doe je dat?

Het is vaak erg lastig om je eigen kledingstijl te blijven houden wanneer de kledingtrends om je heen steeds veranderen. Je wilt je kleden zoals je dat leuk vindt, maar je wilt ook niet uit de toon vallen. Maar kleding dragen om erbij te horen is ook geen goed idee, want er is grote kans dat je dan niet lekker in je vel gaat zitten. Om dit alles te voorkomen, staan er in dit blog een paar tips waarmee je leuke kleding kunt dragen, maar toch een beetje de trends kunt volgen.

Combineren!

Door je eigen kledingstijl te combineren met de nieuwste mode, heb je een beetje van allebei. Je kunt de kleding dragen die je fijn vindt, maar toch zie je er erg modern uit. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een broek die je heel mooi vind of heel fijn vind zitten met een shirtje dat de laatste tijd een trend is. Of het combineren van een leuk trendy jurkje met een vestje dat jij erg mooi vindt. Ook kun je denken aan het opleuken van je outfit met accessoires. Draag bijvoorbeeld de kleren die jij geweldig vind, maar maak de outfit beter met een leuke en moderne riem, sieraden of tasje.

Volg alleen de trends die jij leuk vindt

Je hoeft echt niet met elke trend mee te doen. Er zijn zoveel verschillende trends op het gebied van kleding en mode dat er vast wel een trend tussen zit die helemaal bij jou past. Vind je de trend om korte rokjes aan te doen niet leuk? Op hetzelfde moment is er ook een trend die het dragen van lange rokken stimuleert. Kies dus gewoon de kleding uit die bij jou past en op dit moment in de mode is.

Trek je niets aan van de mode!

Als laatste tip: Je hoeft je helemaal niet aan te passen om met de trend mee te doen. Blijf gewoon dragen wat je zelf wilt! Misschien wordt jouw kledingstijl later zelfs wel een trend.