TAEC
Image default
Aanbiedingen

De negatieve kant van de wet van aantrekking

Tegenwoordig zie je steeds meer voorbij komen over “manifesten”, positieve vibes claimen en ga zo maar door. Men is ervan overtuig dat wanneer je positief denkt of iets wilt en hier mentaal moeite voor doet, je dit dan ook ontvangt. Dit werkt natuurlijk ook met negatieve gedachtes: als je denkt dat het mis gaat, gaat het ook mis. Dit allemaal wordt de wet van aantrekkingskracht genoemd. Veel mensen passen deze wet toe in het dagelijks leven, maar toch heeft het ook zijn negatieve kant. In deze blog hebben wij de negatieve kant van aantrekking omschreven.

 

De wet van aantrekkingskracht in detail

Vele wetenschappers zijn er over uit dat alles in het universum met een trilling of frequentie wordt uitgezonden. Dan hebben we het ook echt over alles, van de grootste planeten tot een mier, maar dus ook jouw gedachte. Al deze dingen zenden een frequentie die wetenschappelijk meetbaar is. De wet van aantrekkingskracht stelt dat frequenties die te vergelijken zijn elkaar aantrekken. Als jij dus erg veel en positief aan je droomauto denkt, zal deze ooit jouw kant op komen. Het verschil tussen positieve gedachte en negatieve gedachten zit hem in de hoogte van de frequenties. De frequentie is erg hoog wanneer je positief denkt, en erg laag als je negatief denkt. Om het even simpel te stellen: met gedachten gebeuren dingen.

 

De negatieve kant

De negatieve werking van aantrekking is dat het voor sommige best moeilijk kan zijn om deze op de juiste manier in het dagelijks leven toe te passen. Wat zo vervelend is aan deze wet is dat veel mensen de wet snel opgeven omdat het niet zo makkelijk gaat. Het is heel simpel, je kunt alles krijgen wat je wilt, zonder uitzondering, maar hier gaat het mis. Mensen trekken vaak hetgeen aan wat ze juist niet willen ontvangen. Dit bedoelen we dus met die lage frequenties, de negatieve gedachtes. De negatieve gedachtes overheersen de positieve gedachtes waardoor het ook allemaal niet lukt. Op dit punt besluiten mensen het op te geven en blijven ze alsmaar negatief denken over bepaalde dingen. Het is belangrijk dat je positief blijft denken over de dingen die jij wél aan wilt trekken. Dan zul je ook veel meer positieve dingen ontvangen dan negatieve.

Gerelateerde artikelen

Linkbuilding in Almere, Webhostplus.nl kan helpen hierbij

Vergroen je omgeving met de Wandmat Kunsthaag

Haal nog meer uit je trainingssessies