TAEC
Image default
Beauty en verzorging

De stijlvolle witte shirts

Witte shirts horen bij de klassieke shirts en om een stijlvolle look te hebben moet je een aantal van deze shirts in je kledingkast hebben. Mooie witte shirts moeten een slim fit stijl hebben en kwalitatief goed zijn. Het enige nadeel van witte shirts is dat ze snel vies worden en op ten duur gele vlekken krijgen onder de oksels, dit is helaas iets waar je niets aan kan doen. Daarom moet je ook niet teveel aan een wit shirt uitgeven en hier altijd meerdere van kopen. Klassieke witte shirts kun je met verschillende stijlen aandoen. Omdat deze shirts tijdloos zijn mogen ze niet ontbreken in je kledingkast.

De stijlvolle casual look

Door pantalons en jassen te combineren kan je met deze stijlvolle look elke dag goed uitzien. Dit is ook een stijl die je naar kantoor aan kan doen, als er een informele dresscode geldt.

De chino en witte shirts

Voor deze look moet je je witte shirt een beetje in je broek stoppen om je look wat meer persoonlijkheid te geven. Het shirt zit dus niet strak, maar een beetje losjes. Deze look is eenvoudig, stijlvol en tijdloos.  

De classic!

Last but not least! Deze classic look bestaat uit drie componenten. Witte schoenen die er clean uitzien, een mooi en goed passend wit shirt en een bijpassende spijkerbroek.

https://web-wings.nl/