TAEC
Image default
Entertainment

Een actief dagje Breda

Breda is een stad met vele gezichten. Deze historische stad in Noord-Brabant is het decor van veel geweldig leuke activiteiten, afgewisseld met culinaire proeverijen waar je van gaat watertanden. Deze Noord-Brabantse stad staat bekend om het Bourgondische karakter van de bewoners. Hier neemt men het leven ietsje minder serieus dan in de rest van Nederland. Genieten, daarentegen, dat doen de Brabanders met overgave. Daardoor heeft de stad een levendig uitgaanscircuit en een enorm aanbod aan kroegen, bistro’s en restaurantjes.

Als je zin hebt in een actief dagje, zit je goed in Breda. Er zijn weinig steden waarin je zo een groot aanbod aan groepsactiviteiten hebt als in onze stad. Dat maakt Breda tot een aantrekkelijke locatie voor bedrijfsuitjes, teambuildingsessies, familieweekends of een fijn dagje uit met vrienden of vriendinnen.Het maakt ook niet uit wat je leuk vindt. Bij sommige activiteiten in Breda draait het om culinair genieten, andere zijn romantisch en ook de thrillseeker kan in Breda terecht.

Overzicht van activiteiten in Breda

BeleefBreda heeft een mooi overzicht gemaakt van alle activiteiten in Breda die de moeite waard zijn. De website helpt je om een actief programma samen te stellen waarin voor iedereen iets leuks is opgenomen..

Bekijk de stad van het water als je gaat varen in een motorboot, maak samen een memobord, of speel de spannende city-game “Jacht naar de macht” waarin alles er om draait jouw maffiafamilie tot de machtigste van Breda te maken. Met deze game bezie je Breda ineens met heel andere ogen!

Beleef Breda

Alle uitjes en activiteiten zijn te organiseren via BeleefBreda.nl. Natuurlijk kun je elke activiteit apart boeken, maar we bieden ook arrangementen aan. De meest populaire arrangementen hebben we al voor je op de site gezet, maar wij geloven in maatwerk. Daarom gaan we graag met je in gesprek om de perfecte mix aan activiteiten en culinair genieten voor je samen te stellen.

Wij kennen Breda als geen ander en bieden ruim 140 activiteiten aan. Elk jaar helpen we 35.000 mensen om in onze stad een echte topdag te beleven. Dit doen wij vanuit onze passie voor de “Parel met het Zuiden”. Wij zijn trots op onze stad en laten je graag ervaren waarom dat terecht is.

Bezoek BeleefBreda.nl en laat je inspireren.

http://www.beleefbreda.nl/activiteiten-breda.html