TAEC
Image default
Vervoer en transport

Een anonieme verhuizing

Soms is het fijn wanneer een verhuizing anoniem gedaan kan worden, bijvoorbeeld als je een bekende Nederlander bent. Maar je kan dit natuurlijk ook verlangen wanneer je niet wil dat nieuwsgierige buren zien dat je gaat verhuizen, of in minder leuke gevallen zoals bij een stalker bijvoorbeeld. Verhuislowbudget kan jou hierbij helpen en ervoor zorgen dat jouw verhuizing volledig anoniem uitgevoerd wordt.

Hoe gaat het in zijn werk

Wanneer je aangeeft graag een anonieme verhuizing te willen zullen de verhuizers naar je toe komen in een verhuiswagen zonder logo of reclame daarop. Daarnaast zullen de verhuizers ook geen kleding aanhebben waarop het logo te zien heeft. Op deze manier kan niemand zien dat zij van een verhuisbedrijf zijn.

Er zijn binnen het bedrijf meerdere verhuiswagens beschikbaar, dus er is altijd voldoende ruimte om alle spullen veilig en snel te vervoeren. Ook op de nieuwe locatie zal er vanzelfsprekend geen logo, reclame of bedrijfskleding te zien zijn.

Een afspraak inplannen

Wil je graag een afspraak inplannen voor een verhuizing, dan kun je het offerte formulier invullen. Je zal vervolgens binnen een paar uur een bericht terugkrijgen met een op maat gemaakte offerte. Ga je hiermee akkoord, dan kun je dat per mail of telefonisch bevestigen. Daarna zal er een afspraak met je ingepland worden waarin alles besproken wordt. Zo wordt er gekeken naar het aantal spullen dat vervoerd moet worden om te bepalen welke verhuiswagen er gebruikt moet worden, en kun je eventuele speciale wensen doorgeven. Ook is er de mogelijkheid dat de oude locatie helemaal wordt schoongemaakt voor je, en is het zelfs mogelijk dat Verhuis Low Budget de sleuteloverdracht voor je regelt. Op die manier blijf jij volledig anoniem en hoef jij je geen zorgen te maken dat je wellicht gezien wordt tijdens het verhuizen van je spullen.

 

https://www.slachtofferhulp.nl/gebeurtenissen/stalking/