TAEC
Image default
Electronica en Computers

Een printplaat laten maken of bestellen bij dé specialist

Heeft u een printplaat nodig voor een elektronisch besturingssysteem? Dan helpt PRS B.V. u graag. Dit elektrotechniek bedrijf in Boxtel ontwikkelt en produceert elektronische besturingen, zoals printplaten, PCB’s en PLC’s. Het bedrijf heeft klanten die werkzaam zijn in diverse branches en levert dan ook producten waarvan de toepassingsmogelijkheden zeer divers en veelzijdig zijn. Zo kunt u er een printplaat op maat laten maken. Doordat de specialisten van PRS B.V. hoogopgeleid zijn en beschikken over de benodigde kennis en expertise, kunnen zij precies de printplaten ontwerpen en fabriceren die u nodig heeft. Heeft u zelf een ontwerp voor een printplaat gemaakt? Ook dan helpen deze experts u graag met het controleren en eventueel verbeteren van het ontwerp. Fabricage van de printplaat kunt u uiteraard ook hen overlaten. Heeft u geen speciale printplaat nodig, maar een standaardmodel? Dan kunt u deze printplaat bestellen in de webshop.

De perfecte printplaat én een uitstekende service

Bij PRS B.V. kunt u een printplaat laten maken die aan al uw eisen voldoet. Het bedrijf beschikt namelijk over uitstekende tools en software, waardoor altijd de juiste printplaat gefabriceerd kan worden. Hierdoor kunt u een printplaat laten maken die gegarandeerd geschikt is voor uw besturingssysteem. Ook kan PRS B.V. u helpen bij het installeren van de printplaat. Mochten er na installatie problemen voordoen, dan kunt u rekenen op een uitstekende service. Bij een storing komen de monteurs meteen langs om het probleem te verhelpen. Ook onderhoud en software updates voeren zij voor u uit.

Een printplaat bestellen in de webshop

Wanneer u een printplaat van hoogwaardige kwaliteit wilt aanschaffen, kunt u bij PRS B.V. deze printplaat bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen. In de webshop kunt u ook terecht voor kant en klare onderdelen, zoals kabels, elektronische componenten en bevestigingsmaterialen. Neem zeker eens een kijkje. Weet u niet zeker welke printplaat of andere elektronisch component voor uw besturingssysteem geschikt is? Neem dan contact op met de specialisten van PRS B.V. Zij adviseren u graag.