TAEC
Image default
Bedrijven

Een heldere spiegel in uw badkamer dankzij spiegelverwarming

Beslagen spiegel na het douchen?

Bij het douchen komt er veel vocht en warmte vrij, waardoor uw spiegel beslaagt. Zeker in een kleine badkamer kan dit vaak voorkomen en duurt het lang voordat de damp is weggetrokken. Na het douchen kunt u uzelf dan moeilijk zien om bijvoorbeeld uw haar goed te leggen of om uw tanden te poetsen. Telkens weer een handdoek nemen om de spiegel schoon te maken zonder strepen achter te laten, is een heus karwei.

Hoe werkt spiegelverwarming?

Een spiegel met automatisch verwarmsysteem is de perfecte oplossing tegen het beslagen glas. Door de warmte van de spiegel, verdampt het beslagen vocht automatisch. U kan meteen na het douchen in de spiegel kijken. Zo hoeft u niet langer extra handdoeken te gebruiken voor uw spiegel. U bedient de spiegelverwarming simpelweg met een aan- en uitknop. Bent u de spiegel vergeten aanzetten voor het douchen? Dan kunt u de verwarming achteraf nog aanzetten en binnen een mum van tijd verdwijnt de beslagen damp.

Een verwarmingsmat op uw spiegel plaatsen

De spiegelverwarming bestaat uit een dunne mat die achter de spiegel wordt geplaatst. De mat wordt opgewarmd en geeft vervolgens de warmte door aan de spiegel. Hierdoor kan deze niet meer beslaan. U kunt dus gewoon gebruik maken van de spiegel die u al in huis heeft. Controleer echter wel of deze geschikt is voor spiegelverwarming. Douchestrips.nl geeft u hier graag advies over.

Uitgebreid aanbod & professioneel advies

De spiegelverwarming van Douchestrips.nl is van goede kwaliteit. Er is een ruim aanbod aan spiegelverwarming aanwezig en de systemen worden steeds op maat afgestemd. Vanuit hun jarenlange expertise helpt Douchestrips.nl om in te schatten of uw spiegel wel geschikt is voor spiegelverwarming. Dit bedrijf helpt u ook bekijken welk voltage er in uw spiegelverwarming mag worden toegepast. Heeft u een spiegelverwarming online besteld maar heeft u zich toch vergist van maat of model? Geen zorgen, u mag deze binnen de 14 dagen terugsturen en een nieuw model aanvragen.