TAEC
Image default
Zakelijk

Een interactive video maken

Tegenwoordig is reclame maken voor je bedrijf op social media en online op je website een van de beste manieren om nieuwe klanten of doelgroepen aan te trekken. Vrijwel iedereen zit op social media en dit dan ook regelmatig. Hierdoor zien ze veel reclame voorbij komen en dit kan ook te veel worden. Om op te vallen tussen deze reclames is een interactive video plaatsen een goede optie. Zo’n video valt op en betrekt de kijker mee in de reclame. Dit maakt het leuker voor de kijker en door zijn uniekheid zal het meer worden onthouden dan de reclame in vorm van een foto. 

De werking van een interactive video 

Een interactieve video is dus een video waar een kijker mee kan interacteren. De kijker kan dus invloed uitoefenen op de video en bevindt zich eigenlijk midden in de video. Dat gevoel moet een kijker in ieder geval krijgen. Zo leren ze ook je bedrijf beter kennen en dit gebeurt dan op een leuke manier. Een interactieve video is een video waarbij de kijker op links of knoppen kan klikken die leiden naar, bijvoorbeeld, je website of een van je producten. Ook kan de kijker bij een interactieve video vaak de snelheid of het beeld beïnvloeden. 

De voordelen van een interactieve video als reclame gebruiken 

Er zitten veel voordelen aan een interactieve video als reclame gebruiken. Zo zit er bijvoorbeeld de kant van goede reclame aan. Een interactieve video is een leuke en unieke manier om reclame te voeren. Kijkers zullen het sneller onthouden en zullen het leuk vinden waardoor ze ook sneller naar je bedrijf en de diensten of producten die je aanbiedt gaan kijken. Je investeert in een interactieve video, maar je krijgt er veel voor terug. Zo zal je bekendheid groeien en waarschijnlijk trek je veel nieuwe klanten aan. Ook kun je links of knoppen in de video plaatsen die de kijker naar een product kunnen verwijzen. Dit zullen ze dan sneller kopen en zo stijgen ook je inkomsten. 

Gebruik onze hulp voor het maken van de video

Een interactive video maken klinkt lastig, maar met de hulp van onze software en platforms is het een eitje. Bij ons vind je handige templates en handleidingen die je kunt gebruiken om een video te maken. Als je toch niet tevreden bent met de video hoef je niet te betalen. Zowel, dan kun je de video kopen en gaan plaatsen op social media en op je website. Je zult de interesse in je bedrijf zien stijgen.