TAEC
Image default
Zakelijk

Een meerwaarde voor je huis

De dakwerker in MOL

Ik ben laatst verhuist naar de plaats Mol. Mijn vriend komt uit die omgeving en wilde graag terug naar zijn roots. Ik had hier mijn twijfels over, maar toen vond ik mijn droom huis. Je raadt het natuurlijk al, dat was in Mol. Het is een heel schattig huisje, maar echt een opknapper. Zelf ben ik wel handig, maar mijn vriend heeft twee linkerhanden. Het grootste probleem was het dak. Ik moest echt een goede dakwerker rondom Mol vinden om deze klus te klaren.

Van Isolatie tot afwerkingen

Ook al zijn wij vaak in het huis geweest, voordat we het kochten. Toen we er echt in wilde trekken kwamen de lijken uit de kast. Het dakwerk was slecht geïsoleerd, de afwerkingen waren verouderd. Er waren zelfs dakpannen van het dak gewaaid na een flinke storm. Een vriend van ons had ooit een keer met een dakwerker in Balen gewerkt en was erg over hun te spreken. Dus wij naar LRJ Construct gebeld, of zij iets zagen voor deze pittige klus. Dat zagen ze wel zitten! Hun motto was dan ook: “Geen klus is te gek. Groot of klein LRJ Construct helpt u verder.”

Geen missende dakpannen

De samenwerking met LRJ Construct verliep heel erg soepel. Ze hadden een zeer gedetailleerde offerte voor ons opgemaakt. Hier werd dan ook netjes aangehouden, zodat we ook niet voor verrassingen kwamen te staan. Ze namen ons helemaal mee in het proces en bleven ook in ons budget! Hun werkzaamheden hebben ze tot in de puntjes afgewerkt. Ons dak ziet er uit als nieuw en kan zeker weer tegen weer en wind. Geen afwaaiende dakpannen meer voor mij!

Ons huis is in waarde gestegen

laatst moest de gemeente een waarde bepaling doen voor ons huis. De waarde van ons huis is gewoon gestegen! Dat was wel leuk om te horen. Maar eigenlijk ben ik nog niet helemaal klaar met het klussen van mijn huis. Ik zou graag nog iets aan de gevelbekleding willen doen. Nu weet ik dat LRJ Construct hierin ook heel handig is. Zonder dat mijn vriend het weet heb ik ze al gevraagd of ze een offerte voor mij kunnen maken. Dan kan ik hier alvast voor sparen en het voorzichtig voorstellen bij mijn vriend.

https://www.lrjconstruct.be/dakwerker-mol

Gerelateerde artikelen

Het belang van omgevingsmanagement

3 redenen om een website te laten maken

Website laten maken in lageloonland of in de buurt?