TAEC
Image default
Aanbiedingen

Een onvergetelijke ervaring met een graffiti kinderfeestje

Wanneer je een uniek kinderfeestje wilt geven, in of rond Amsterdam, is een graffiti kinderfeestje een goede keuze. De kinderen kunnen naar hartenlust aan de slag met de spuitbussen, waarbij altijd een goede begeleiding te vinden is. Als ouder heb je er geen omkijken meer naar en kun je zelf ook meedoen als je wilt. Je kunt hiervoor terecht bij Personal Artist, waar je voor verschillende groepen de workshops zou kunnen boeken. Om te weten te komen wat er allemaal mogelijk is, kun je onderstaande informatie doornemen. Geef jouw kind het perfecte verjaardagsfeestje.

 

Het graffiti kinderfeestje met een herinnering

Een Amsterdams graffiti kinderfeestje begint altijd met een korte uitleg, waarna de kinderen aan de slag kunnen gaan op hun eigen panelen. Deze panelen mogen aan het einde van de workshop mee naar huis genomen worden. Een blijvende herinnering is dus het resultaat. Daarbij krijgen de kinderen ook nog hun eigen certificaat van deelname. Je hebt dus niet alleen een kinderfeestje waar iedereen nog jaren over gaat praten, maar geeft de kinderen altijd wat mee. Voor de jarige is er tevens een cadeautje uit de Graffitifun cadeau box.

 

Voor verschillende groepen beschikbaar

Wanneer je in de omgeveving van Amsterdam de workshop voor het graffiti kinderfeestje boekt, ben je verzekerd van een totaalpakket. Je betaalt namelijk voor alle materialen en de graffiti artist, waarbij zelfs de grootste groepen kunnen deelnemen. Afhankelijk van het aantal personen zal er wellicht een tweede artiest ingeschakeld moeten worden om alles in goede banen te leiden. Daarbij kun je soms ook genieten van een extra korting. Je krijgt deze bovenop de actieprijzen. Je bent dus nooit te veel geld kwijt en ziet de kinderen twee uur lang genieten van de creativiteit waarmee ze bezig zijn. Aan het einde volgt zelfs nog een rondleiding langs andere kunstwerken.

 

Uren napraten over dat unieke kinderfeestje

Met een graffiti kinderfeestje kun je ervoor zorgen dat je als ouder een zorgeloze dag hebt en dat het kind kan genieten van zijn speciale dag. Je bepaalt daarbij zelf hoe uitgebreid je het wilt maken en doet daarbij mee aan alle onderdelen van de workshop. Bij het spuiten op de panelen is dit voornamelijk ondersteuning, maar op de graffiti muur kun je helemaal losgaan. Voeg hier de rondleiding langs de kunstwerken aan toe en je hebt jouw dag weer helemaal gevuld. En jouw kind kan het alleen nog maar hebben over het leuke feestje dat er georganiseerd is voor zijn verjaardag.

Bekijk hier de tarieven en mogelijkheden voor een kinderfeestje Amsterdam (workshop) Graffiti.