TAEC
Image default
Toerisme

Ga jij naar de boulevard van Scheveningen?

De boulevard van Scheveningen is een plek die ontzettend veel te bieden heeft. Heb je besloten om op vakantie te gaan in eigen land? Of wil je gewoon een weekendje weg? Dan is het geen gek idee om ook even de boulevard van Scheveningen te bezoeken. Op een mooie zomerdag is dit misschien wel een van de populairste uitjes in eigen land. Als je plannen hebt om naar de boulevard te gaan, dan noemen we hieronder een aantal goede tips. Zo weet je precies wat er te beleven valt aan de boulevard en waar je rekening mee moet houden!

Aan de boulevard van Scheveningen parkeren

De boulevard is zeer populair. Op een hete zomerdag vertrekken er vanuit alle uithoeken van ons land mensen richting de boulevard. Hierdoor kan het druk zijn op de weg naar Scheveningen toe. Als je niet in de file wilt staan, kun je het best vroeg vertrekken. Er zijn veel parkeergelegenheden te vinden in Scheveningen. Als je niet te lang wilt zoeken naar een parkeerplek, is het echter eveneens aan te raden om vroeg te vertrekken. Als je ook in Scheveningen overnacht kun je gebruikmaken van de parkeerplaatsen van het hotel. Zo hoef je je over het parkeren geen zorgen te maken. Verdiep je vooraf even goed in de parkeermogelijkheden.

Wat heeft de boulevard te bieden?

De boulevard van Scheveningen is vrij groot. Hoe lang is de boulevard van Scheveningen? Zo een 2,5 kilometer! Je kunt je dus wel voorstellen dat hier veel te beleven valt. Zo heb je bijvoorbeeld veel leuke eettenten aan de boulevard. Voor de steak liefhebber is er een steakhouse. Wie graag Chinees wil eten, vindt er ook een Chinees restaurant. Daarnaast heeft de boulevard veel leuke terrassen waar je drankjes kunt nuttigen. De boulevard heeft zelfs een gokgelegenheid en een bioscoop. De boulevard is leuk om te bezoeken met een groep vrienden, maar ook met zijn tweeën.

 

Ook onder kunstliefhebbers is de boulevard van Scheveningen populair. Je vindt er namelijk de Sprookjesbeelden aan Zee. Dit zijn prachtige beelden in de vorm van sprookjesfiguren. De beelden zijn gemaakt door Tom Otterness.

Bezoek ook de pier

Als je naar de boulevard van Scheveningen gaat, is het ook aan te raden om de pier te bezoeken. De pier is waar je de gokgelegenheid en de bioscoop kunt vinden. Bovendien heeft de pier een leuk reuzenrad. Vanuit dit reuzenrad heb je een prachtig uitzicht op de skyline van Den Haag. Daarnaast kun je de boulevard van Scheveningen zo ook van bovenaf bekijken. Ook het uitzicht op de zee is indrukwekkend te noemen. In het reuzenrad kijk je dus gegarandeerd je ogen uit.

Heb jij al zin om de boulevard te bezoeken?

Na het lezen van dit artikel heb je vast en zeker zin gekregen om de boulevard van Scheveningen te bezoeken! Als de weersverwachtingen zonnig zijn, is het zeker aan te raden om eens een bezoek in te plannen. Scheveningen is een heerlijke plek om tot rust te komen! En een bezoekje brengen aan BarbarossaBeach.nl bevestigd dat gevoel alleen maar!