TAEC
Image default
Huishoudelijk

Geweldige Lambrisering op maat maken

Denkt u na over een lambrisering in uw woonkamer of langs de trap van uw woning te laten plaatsen? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden om als materiaal te gebruiken. Leest u op deze pagina alles over het laten maken van een lambrisering op maat maken, de soorten materiaal en de kosten.

Waar kan je een lambrisering van maken?

Het maken van een lambrisering op maat kan op veel verschillende manieren. De meest voorkomende materiaal zijn MDF, schroten, laminaat en steigerhout.  Uiteraard zijn er ook kant en klare panelen te verkrijgen om een lambrisering te realiseren kan het aanbrengen een stuk makkelijker dan dat ze op maat gemaakt worden door een timmerman. Maar wilt u een beetje een unieke woonkamer of trappen gat dan is het veel leuker om met een van de bovenstaande materialen te gaan werken. Met een houten lambrisering op maat geeft u uw woning gelijk een sfeervol uiterlijk. Het zorgt voor een warmere sfeer in uw huiskamer. Twijfelt u over een mooie houten lambrisering  op maat of wandbetimmering? Massieve houten planken zijn zeer geschikt als lambrisering. Bovendien heeft het laten monteren van een muurbetimmering een groot voordeel en dat is dat een lambrisering een flink isolerend vermogen heeft. Lambrisering op maat of wandbetimmering zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren, design en afwerkingen. Waardoor ze voor elk interieur toepasbaar zijn en u dus kunt kiezen welke uitstraling u wilt bereiken.

Kosten lambrisering op maat laten maken

Wilt u uw muren beschermen tegen beschadigingen zoals dat veel voorkomt bij een trap of in de gang van uw woning? Dan is het plaatsen van een lambrisering een zeer goede optie om de wanden heel te houden. Een lambrisering is gemakkelijk schoon te maken en kan eventueel ook als het aftimmeren voor een radiator worden gebruikt. Het is altijd beter als eerste uw trap te laten plaatsen en dan de lambrisering te monteren.