TAEC
Image default
Eten en drinken

High Tea thuis bezorgen

High Tea thuis bezorgen

Heb je binnenkort een babyshower, jubileum, verjaardag of mijlpaal? Dan is een High Tea de ideale manier om dit feestelijk moment te vieren. Een High Tea kan je natuurlijk op locatie doen, maar je kan het ook lekker thuis laten bezorgen. Zo hoef je de deur niet uit en geniet je samen van lekkere zoete en hartige lekkernijen.

Wat is een High Tea

Tijdens een High Tea geniet je van heerlijke hartige en zoete hapjes. Vaak doe je een High Tea samen met familie, vrienden of vriendinnen. Een High Tea wordt meestal genuttigd tijdens een feestelijke bijeenkomst. Je kan hierbij denken aan een babyshower, jubileum, verjaardag, vrijgezellendag of mijlpaal. Het is een moment om gezellig bij te kletsen en ondertussen te proeven van verschillende lekkernijen. De hapjes die je kan verwachten zijn vaak taartjes, cakejes en scones. De hartige hapjes zijn vaak quiches, broodjes of sandwiches en andere bladerdeeghapjes.

High Tea thuis bezorgen

Wil jij de High Tea liever thuis nuttigen? Geen probleem! De lokale cateraars van Broodje.nl kunnen jouw High Tea thuis bezorgen. Het enige dat jij hoeft te doen is de tafel gezellig dekken en andere uitnodigen. Je betaald per persoon, zo heb je altijd genoeg en bepaal je zelf met hoeveel personen jij wil genieten. Je hoeft dus niet met een grote groep zijn om de High Tea te bestellen. Naast dat je natuurlijk thuis kan genieten van de High Tea, kun je het ook laten bezorgen op je werk. Hebben jullie als collega’s een mijlpaal bereikt of wat anders te vieren? Bestel dan een High Tea. Combineer dit met de vrijmibo, een High Tea met een wijntje erbij is namelijk ook super leuk.

Verschillende High Tea’s

Je hebt keuze uit verschillende High Tea’s. De normale High Tea bestaat uit verschillende kleine broodjes met divers beleg, hartige mini snacks, zoete mini hapjes en losse thee. Ook krijg je een flesje verse d’orange. Heb je echt wat te vieren zoals de trouwdag met je geliefde? Ga dan voor de High Tea met bubbels of de High Tea Deluxe. Jullie genieten samen van mini broodjes met beleg, lekkere zoete hapjes als chocolaatjes en gebakjes en hartige snacks als mini saucijzenbroodjes. Bij de High Tea Deluxe krijg je ook nog twee theeglazen gevuld met diverse smaken thee en twee flute glaasjes. Dit alles in combinatie met een klein flesje prosecco, santé!

Nog wat lekkers erbij?

Wil je naast de High Tea nog wat lekkere zoete lekkernijen bestellen om bijvoorbeeld uit te delen? Of ben je gewoon gek op zoete snacks? Bestel er dan lekkere traktaties bij. Je kan denken aan donuts, cakejes, muffins, koeken en gebakjes. Natuurlijk kan je ook met de traktaties zelf een zoete High Tea samenstellen. Het enige dat je dan hoeft te doen is zelf de thee aanschaffen. Ontspan, relax en geniet!