TAEC
Image default
Aanbiedingen

Toekomst voorspellen, wat is het precies?

 

De toekomst kunnen zien en de toekomst voorspellen is een gave waarmee je dingen kunt zien, waarnemen, of voelen vóórdat het echt gebeurt. Dit komt omdat de energieën die rondzweven door de atmosfeer voor de helderziende zichtbaar worden. De energie wordt samengebundeld tot beelden die voor de helderziende iets kunnen zeggen over de toekomst, verleden of heden. Alleen wat veel mensen vaak vergeten is dat wat er voorspelt wordt, niet per se hoeft te gebeuren. Dat komt namelijk omdat de toekomst nog niet vaststaat, en je stuurt deze zelf door de beslissingen die je in je leven maakt.

Maak jij altijd dezelfde keuzes, dan is je leven één rechte weg en kom je niet vooruit in je leven. Ook wel een visuele cirkel genoemd.

Een helderziende kan je helpen door je te adviseren welke keuzes je beter anders kunt nemen, om uit die cirkel te komen. Maar onthoud, hou jij je niet aan het advies? Dan zal je ook niet vooruitgaan. Een helderziende kan jouw leven niet veranderen, dat kan alleen jijzelf.

 

Hoe kun je een toekomstvoorspelling laten doen

Er zijn verschillende manieren hoe je jouw toekomst kunt laten voorspellen. De meest voorkomende manier is om gewoon een medium bij jou in de buurt te raadplegen, en hier vervolgens langs te gaan. Het medium zal je hier met open armen ontvangen, je op je gemak stellen, en je helpen met je vragen.

 

Online & telefonisch medium

Ook heb je de mogelijkheid om een online medium te contacteren met je vragen. Dit is mogelijk via een online chat, of toch een stuk persoonlijker: Telefonisch. Het voordeel hiervan is dat je geen vaste hoge tarieven hoeft te betalen als bij een normaal medium waarbij je altijd voor minimaal een uur moet betalen, en je hebt geen reiskosten.

Bij een telefonisch consult met een medium kun je in feite anoniem je verhaal doen zonder iemand onder ogen te hoeven komen, wat je misschien kan helpen om meer open te kunnen zijn over je persoonlijkere vragen en problemen. Via een online chat kan dat misschien moeilijker zijn doordat je helemaal geen persoonlijk contact hebt met de persoon.