TAEC
Image default
Electronica en Computers

Hoe vind je een geschikt telefoonhoesje?

Er zijn mensen die houden van de risico’s die het leven met zich meebrengt. Zij zoeken altijd het randje op, gaan nét een stapje verder dan de rest en hebben lak aan de gevaren die op de loer liggen. Deze risicozoekers zijn er in veel verschillende gradaties. Toch is er één groep die je kunt beschrijven als de echte dapperen. Mensen die boven aan de risicoketen staan. Deze groep doet namelijk iets wat voor velen van ons ondenkbaar is: zij hebben geen hoesje voor hun smartphone of tablet ter bescherming. Gekkenwerk, zou je denken.

Gebruik altijd een hoesje!

Mijn telefoon wordt er te groot van” en “zo’n groot hoesje om je iPhone, dat ziet er toch niet uit?” zijn de meest voorkomende uitspraken van mensen die met een onbeschermde telefoon door het leven gaan. Wij raden echter iedereen aan om toch gebruik te maken van een hoesje. Simpelweg omdat een groot deel van deze risicozoekers spijt krijgt van deze keuze wanneer ze hun dure smartphone of tablet laten vallen. Telefoons zijn nou eenmaal kwetsbaar en dat zullen ze (voorlopig) ook zeker blijven. Je doet er dus goed aan om hem te beschermen met een degelijk iPhone hoesje of ander smartphone hoesje. Het argument dat een hoesje niet mooi is telt allang niet meer. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel verschillende modellen dat je er haast wel eentje mooi móet vinden!

Waar moet je op letten?

Maar hoe vind je een iPhone- of Samsung-hoesje dat je mooi vindt en daarnaast goed je smartphone beschermt? Er zijn een aantal dingen waar je goed op moet letten bij het kopen van een telefoonhoesje. Allereerst zijn natuurlijk de dikte en het materiaal van belang. Er zijn genoeg goedkope siliconen hoesjes op de markt, maar deze bieden niet altijd voldoende bescherming. Let daarom goed op de dikte van het materiaal! Met name de randen moeten dik genoeg zijn. Dit zijn namelijk de meest kwetsbare plekken van een smartphone. Ook is het verstandig om een hoesje te kopen waarbij de randen aan de voorkant van het scherm uitsteken, zodat je telefoon een stuk beter beschermd is tegen vallen en stoten.

Tips!

  • Vervang je hoesje op tijd. Zo zorg je ervoor dat hij zijn bescherming niet verliest én daarnaast raak je er minder snel op uitgekeken.
  • Ruimte besparen? Kijk dan eens naar een hoesje waar je ook je geld in pasjes in kwijt kan. Zo verlies je ze minder snel!
  • Bescherm ook je tablet of e-reader altijd met een goed hoesje. Deze zijn even kwetsbaar als smartphones. Zoek eenvoudig online naar tablet hoesjes!

Vergeet niet dat je er vrijwel altijd spijt van krijgt als je een duur gadget zoals een smartphone onbeschermd laat en je ‘m laat vallen!

https://www.123bestdeal.nl