TAEC
Image default
Toerisme

Een kinderfeestje? Kom naar Breda

Het organiseren van een kinderfeestje kan best ingewikkeld zijn. Je moet zorgen dat de juiste kinderen uitgenodigd worden (waarbij je ook onthoudt wie jouw kind heeft uitgenodigd), je hebt te maken met allerlei speciale diëten en dan moet je ook nog iets verzinnen wat voor alle kinderen leuk is. En dan heb je ook nog te maken met de ontwikkeling dat kinderfeestjes steeds grootser en specialer lijken te moeten worden.

Slaat bij jou de vertwijfeling toe wanneer je nadenkt over wat je dit jaar weer voor de kinderen moet verzinnen? Wees dan gerust. Hoewel sommige ouders denken van wel, is het kinderfeestje geen wedstrijd om te laten zien dat jij de beste ouder bent. Kinderen kunnen heel veel plezier hebben, zolang ze maar samen iets leuks kunnen doen.

In Breda zijn verschillende leuke activiteiten voor jong en oud die het altijd goed doen op een kinderfeestje. Houden de kinderen van muziek en hebben ze stiekem de ambitie om het te maken als pop-artiest? Dan is het samen opnemen van een eigen CD een geweldige manier om hierop aan te haken.

Voor de iets oudere kinderen is een lipdub dé manier om eventjes een superster te zijn. Bij een lipdub kiezen jullie samen een liedje uit, waarna ieder kind (en de ouders?) een stukje van het lied playbacken en uitvoeren. Dit wordt opgenomen, zodat er één vloeiende videoclip ontstaat. Vooral wanneer ze dol zijn op Musical.ly is dit een échte aanrader.

Of kies je liever voor iets creatiefs? Ga dan op bezoek bij een ervaren sieradenmaakster en doe mee aan een workshop waarin elk kind zijn of haar eigen unieke sieraad kan ontwerpen én maken. Wel creatief, maar blijf je liever bij het thema verjaardag? Dan is het decoreren van cupcakes of een taart de juiste keuze. Het laatste heeft als bijkomend voordeel dat je tenminste niet hoeft na te denken over een verjaardagstaart.

Deze –en andere- leuke activiteiten voor een kinderfeestje in Breda vindt je allemaal op www.beleefbreda.nl. Wil je toch iets anders? Neem dan eens contact op voor een persoonlijk op maat gemaakt arrangement. Met een klein beetje hulp maak je van elk bezoek aan Breda een waar (kinder-)feest!

https://beleefbreda.nl/julliezijn/kinderfeestje-breda