TAEC
Image default
Bedrijven

Honingdrank en honing kopen bij Heathen Mead

Zoekt u honing met een bijzondere smaak voor een kookliefhebber? Of wilt u voor uzelf honing kopen voor in de thee of kwark? Heathen Mead is de webwinkel met honingproducten van Björn Rüb en zijn assistente Elvira Bakker. Sinds 2015 bieden zij op festivals ook de lekkerste mede, een alcoholische Vikingdrank van water, honing, gist en eventueel fruit, kruiden of hop. Honingliefhebbers kopen bij deze webwinkel bijzondere honingsoorten, die u niet in de supermarkt vindt. Wacht niet te lang met bestellen, want de potjes zijn regelmatig uitverkocht.

Honingsoorten kopen in combideals

Wilt u bij Heathen Mead honing kopen, dan kunt u rekenen op zuivere honingsoorten, die lang houdbaar zijn. Bestel dus gerust meerdere soorten en doe hier ook anderen een plezier mee. Van frisse citroenhoning voor bakken en braden tot tongstrelende klaverhoning, die goed smaakt op brood, u ontdekt al snel uw favoriete smaak. Ook de koudgeslingerde bloemenhoning, waarvan de smaak maximaal bewaard is gebleven, heeft u een zuivere honing die naar meer smaakt. Elke maand kunt u genieten van een combideal, bestaande uit honing en fruitige, frisse of zoete medes.

Mede voor een Vikingfeest

In Amerika zijn medebrouwerijen een bekend fenomeen, maar in Nederland is het honingdrankje mede nog niet zo bekend. Gelukkig slaagt Heathen Mead er steeds meer in om deze godendrank, die populair was bij de Romeinen en de Vikingen, onder de aandacht te brengen. Op festivals is de heidense drank steeds vaker te vinden, maar ook thuis is het een goed idee om uzelf of uw gasten te verwennen met mede. Met een kampvuur en drinkhoorns erbij heeft u de ideale basis voor een feest in Vikingstijl.

Heathen Mead heeft niet alleen smaakvolle honingproducten, dit bedrijfje doet ook alles om van u een tevreden klant te maken. U kunt bij Björn en Elvira mede en honing kopen voor de beste prijs en rekenen op een snelle verzending en goede service. Word ook fan van Heathen Mead!

https://heathenmead.nl/