TAEC
Image default
Mode en Kleding

Laat kleurrijke schoenen je wereld meer kleur geven

Ook als man heb je de mogelijkheid om kleurrijke schoenen te dragen. Dé kans om lekker kleurrijk door het leven te gaan. Want wie bepaalt dat herenschoenen alleen zwart, grijs of bruin mogen zijn? Toch is dat meestal precies wat winkelketens hun klanten bieden. Er is geen twijfel mogelijk dat met kleurrijke schoenen je outfit nooit meer saai zal zijn! Het juiste paar unieke schoenen kan de manier waarop je door anderen wordt gezien positief veranderen en je wat extra zelfvertrouwen geven dat iedereen nodig heeft.

Maak je eigen kleurrijke schoenen

Kleurrijke schoenen die je zelf kunt samenstellen? Ja, het kan echt! Heb je specifieke wensen voor materiaalgebruik of uiterlijk? Je kunt precies de schoenen van je dromen kopen die als geen ander paar zijn. Het is heel gemakkelijk om de perfecte kleurrijke schoenen te vinden die helemaal bij jou passen. Een afspraak is zo gemaakt. Waardoor elke klant de kans krijgt om zijn eigen paar schoenen te maken.

Kleurrijke lenteboodschappen – kleurrijke schoenen voor mannen als trend van het seizoen

Van felgeel tot schitterend oranje. De nieuwe frisse kleuren zijn om verliefd op te worden en doen je uitkijken naar de lente en de zomer. Eén ding is nu al duidelijk: herenschoenen in felgeel, stralend oranje en weelderig groen zijn slechts enkele van de vele manieren waarop je je look kunt combineren. Ga op ontdekkingsreis in de nieuwe veelkleurige schoenentrends, want ook dit najaar kan niets in de modewereld zonder kleur.

Color blocking – je bent helemaal in de trend met bijpassende kleurrijke sneakers

Wie zegt dat klassieke herenschoenen altijd zwart, grijs of bruin moeten zijn, heeft het wel heel erg mis gehad deze zomer. Er zijn verschillende manieren om de trend van felle kleuren te implementeren, ook voor het najaar. Het hangt vooral af van je persoonlijke smaak en de gelegenheid. Colour blocking is geen nieuw fenomeen meer, maar wat betekent het? Colour blocking is het combineren van verschillende kleuren in een outfit, waardoor verschillende kleurvlakken ontstaan. Zo kun je bijvoorbeeld een geel overhemd combineren met een blauwe broek en oranje schoenen. Dit klinkt misschien als iets waar je aan moet wennen, maar het werkt wonderwel en brengt je meteen in een goed humeur. De look werkt trouwens bijzonder goed met complementaire kleuren, dat wil zeggen kleuren die tegenover elkaar liggen in de kleurencirkel: oranje en blauw, groen en roze, geel en violet, enz. Als je bang bent dat de look te kleurrijk wordt, kun je de look ook langzaam aanpakken en bijvoorbeeld verschillende tinten blauw met elkaar combineren of met accessoires kleurrijke accenten toevoegen aan een eenvoudige outfit.

Een ruime keuze aan herenschoenen in felle kleuren die ideaal zijn om elke dag te dragen

Een geweldige manier om meer kleur toe te voegen aan je dagelijkse outfits is met accessoires zoals schoenen en tassen. Deze kunnen ofwel reeds meerdere kleuren omvatten, ofwel monochroom zijn en een element van colour blocking worden. Als een complete color blocking outfit te wild voor je is, kun je een outfit ook gewoon opfleuren met kleurrijke accessoires. Herenschoenen in een felle kleur zoals blauw, oranje of groen geven een mooi kleuraccent zonder opdringerig te zijn. Er is een breed scala aan kleurrijke schoenen voor elke gelegenheid en smaak. In een handomdraai kun je je outfit opleuken met een sneaker in een meerkleurige sneaker. Je bepaalt zelf hoe kleurrijk je hem wilt hebben en welke kleuren je met elkaar wilt combineren